Όροι χρήσης της ιστοσελίδας μας και των υπηρεσιών επισκευών

Γενικά: Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών,
προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται εδώ είναι μόνο για σκοπούς αναγνώρισης. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και σημάτων δεν συνεπάγεται επικύρωση εκ μέρους μας.

All product names, logos, and brands are property of their respective owners. All company, product and service names used here are for identification purposes only. Use of these names, logos, and brands does not imply endorsement.

Χρόνος επισκευής: Η εταιρία μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια η επισκευή να ολοκληρώνεται το συντομότερο δυνατό. Ο χρόνος εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του/των ανταλλακτικών και την φύση της βλάβης. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να απαιτείται επιπλέον χρόνος παρακολούθηση της συσκευής μετά την επισκευή. 

Υλικά αντικατάστασης: Στις περιπτώσεις που γίνεται αντικατάσταση υλικών (πχ. Οθόνες, τροφοδοτικά, μνήμες κτλ.), μπορείτε να μας ζητήσετε πριν την παράδοση της συσκευή σας σε εσάς να σας παραδώσουμε και τα παλιά ανταλλακτικά. Σε περίπτωση που δεν ζητηθεί από εσάς η παράδοσή τους σε εσάς, αυτά θα προωθούνται στους κατά τόπους χώρους ανακύκλωσης υλικών.

Επιπτώσεις από αναβαθμίσεις: Έχετε την υποχρέωση να αντιληφθείτε τις πιθανές επιπτώσεις από αναβάθμιση υλικών όπως επεξεργαστές, μνήμες, Λειτουργικό σύστημα κα. Όλοι οι κατασκευαστές δίνουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για την λειτουργία του συστήματος η οποία μπορεί να είναι ασταθής σε περίπτωση αναβάθμισης κάποιου υλικού. Για παράδειγμα, αν ο υπολογιστής σας κατασκευάστηκε με λειτουργικό σύστημα Windows XP, η αναβάθμισή του σε Windows 8 μπορεί να έχει ως συνέπεια την μη σωστή λειτουργία κάποιων υποσυστημάτων λόγο ασυμβατότητας των «οδηγών» (drivers), όπως για παράδειγμα κάρτες WIFI, κάρτες ήχου κτλ ή και ακόμη την ασταθή λειτουργία του ίδιου του λειτουργικού. 

Ευθύνη της εταιρίας: Υπογράφοντας την φόρμα επισκευών, συμφωνείτε και αποσύρετε κάθε ευθύνη στην εταιρία ΜΠΑΝΑΣΙΟΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, για ζημιές που περιλαμβάνονται αλλά δεν περιορίζονται μόνο εδώ, για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων κατά την διάρκεια της επισκευής όπως επίσης διαφυγόντα κέρδη από δραστηριότητες όπου χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας, έξοδα μετακίνησης, κέρδη, ζημίες και ότι άλλο σχετίζετε με την υπό επισκευή συσκευή. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως η εκκαθάριση ιών και άλλων κακόβουλων προγραμμάτων μπορεί να οδηγήσει σε πολλές και συχνές περιπτώσεις, στην απώλεια δεδομένων ή και ακόμη στην επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος περιλαμβανομένων των «οδηγών» και περιφερειακών. 

Απώλεια δεδομένων: Τα δεδομένα του υπολογιστή είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του. Κατά την διάρκεια της επισκευής μπορεί να διαγραφούν ολοσχερώς. Η ΜΠΑΝΑΣΙΟΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για απώλεια δεδομένων κατά την διαδικασία επισκευής. Έχετε την απόλυτη ευθύνη να διατηρείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Μπορείτε να ζητήσετε από την εταιρία μας να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, τα οποία χρεώνονται επιπλέον. Παρόλα αυτά σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. 

Ιδιοκτησία: Ο υπολογιστής ή η συσκευή που μας αποστέλλεται προς επισκευή πρέπει να σας ανήκει. Η Εταιρία θα επιστρέψει τον υπολογιστή στον ιδιοκτήτη του μετά το πέρας των εργασιών επισκευής. Σε περίπτωση που χρειάζεται η εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος ή λογισμικού ιών ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό, πρέπει να μας αποστέλλετε τα γνήσια CD’s του λογισμικού αυτού. Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιηθεί νέο λογισμικό, αυτό θα είναι με συμφωνημένη χρέωση και θα συνοδεύεται από τις άδειες γνησιότητας. Η εταιρία μας δεν χρησιμοποιεί πειρατικό λογισμικό. 

Προσωπικά δεδομένα: Οι τεχνικοί δεν θα πλοηγηθούν στα προσωπικά σας αρχεία κατά την επισκευή εκτός και αν αυτά σχετίζονται με την διαδικασία της επισκευής. Παρακαλούμε αφαιρέστε πριν την αποστολή του υπολογιστή σας, όλα τα προσωπικά ή απόρρητα δεδομένα τα οποία δεν επιθυμείτε να έχει πρόσβαση κανείς. 

Δικαίωμα άρνησης: Η ΜΠΑΝΑΣΙΟΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ διατηρεί το δικαίωμα άρνησης επισκευής σε περίπτωση που θεωρεί ότι είναι πέρα από το πεδίο των δυνατοτήτων της ή για εύλογο άλλο λόγο. 

Εγκαταλελειμμένα προϊόντα: Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε τον επισκευασμένο υπολογιστή σας εντός 30 ημερών και μετά από τις τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές ειδοποιήσεις επισκευής του, η εταιρίας μας θα θεωρήσει τον υπολογιστή σας εγκαταλελειμμένο. Αν μετά από αυτή την προθεσμία επιθυμείτε να σας αποστείλουμε τον υπολογιστή με courier θα χρεωθείτε με έξοδα αποστολής και τυχόν άλλες χρεώσεις. Σε αυτή την περίπτωση συμφωνείτε να μην θεωρήσετε υπεύθυνη την ΜΠΑΝΑΣΙΟΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ για όποια πιθανή απώλεια η ζημία μπορεί να υποστεί ο υπολογιστής σας. 

Συμφωνηθείσα επισκευή: Η εταιρία μας θα επισκευάσει τον υπολογιστή με βάση την συμφωνία κόστους-εργασίας. Αν για κάποιο λόγο ζητήσετε επιπλέον εργασίες, είναι πιθανόν να σας ζητηθεί έγγραφη έγκριση. 

Εγγύηση: Η εταιρία εγγυάται με 1 έτος διάρκεια για όλα τα ανταλλακτικά των επισκευών της. Σε περίπτωση βλάβης του ανταλλακτικού εντός του έτους, η εταιρία θα αντικαταστήσει ξανά το ανταλλακτικό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Εξαιρούνται από την εγγύηση δυσλειτουργία λογισμικού λόγω ιών κλπ. και ζημιές των ανταλλακτικών με ευθύνη του χρήστη. Ειδικά για τις επισκευές καρτών γραφικών (εφόσον η κάρτα δεν έχει ξανα επισκευαστεί), σε περίπτωση βλάβης της επισκευασμένης κάρτας εντός 30 ημερολογιακών ημερών, τότε επιστρέφεται πίσω το ποσό επισκευής (αν έχει σταλεί με courier αφαιρείται το ποσό της ελάχιστης χρέωσης των 20€). Μετά την 30η ημέρα και για τους επόμενους 11 μήνες, θα επιχειρείται ξανά η επισκευή της κάρτας γραφικών χωρίς χρέωση. 

Αμοιβές: Η Εταιρία σε περίπτωση άρνησης από εσάς της επισκευής, θα σας χρεώσει με 20€ για λειτουργικά έξοδα και κόστος διάγνωσης (δεν θα χρεωθεί σε περίπτωση που παραδώσετε-παραλάβετε στο κατάστημα εσείς την συσκευή). Αν η εταιρία προχωρήσει στην επισκευή θα πληρώσετε μόνο την συμφωνηθείσα αξία επισκευής. Η εξόφληση της επισκευής θα γίνεται με κατάθεση σε συνεργαζόμενη τράπεζα ή με πιστωτική κάρτα μετά από συνεννόηση. 

Αποστολές-παραλαβές: Η εταιρία μας συνεργάζεται με τις εταιρίες speedex και ACS courier για τις αποστολές και παραλαβές των συσκευών προς επισκευή. Οι αποστολές και παραλαβές ΔΕΝ είναι ασφαλισμένες και η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση ζημίας ή απώλειας των συσκευών κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί ασφαλισμένη αποστολή-παραλαβή μπορεί να επιλέξει την εταιρία της αρεσκείας του και να αποστείλει – παραλάβει την συσκευή με δικά του έξοδα. Για κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει χρέωση αποστολής-παραλαβής και πάντα μετά από συνεννόηση. 

Μη επισκευάσιμα: Σε σπάνιες περιπτώσεις κατά την διαδικασία επισκευής (π.χ. κόλληση chip γραφικών) υπάρχει η πιθανότητα οριστικής βλάβης του υλικού και να μην επιδέχεται επιπλέον επισκευής ή μπορεί να απαιτείται η αντικατάστασή του ή μπορεί ακόμα και να καταστήσει τον υπολογιστή μη λειτουργικό. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα κατά την διαδικασία αποσυναρμολόγησης ενός υπολογιστή ο οποίος είχε υποστεί πτώση ή και από άλλη αιτία, να επέλθει οριστική βλάβη σε εξαρτήματα, πλαστικά ή και σε ηλεκτρονικές πλακέτες (π.χ. σπασμένα καπάκια από πτώση, σπασμένη πλακέτα από πτώση κα). 

*Οι όροι επισκευών μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με την εκάστοτε πολιτική επισκευών. Οι αλλαγές στην πολιτική επισκευών θα αναρτώνται στην παρούσα σελίδα. 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 2130248060.

Πίσω στην αρχική   Πληροφορίες

 

Επισκευές Laptop

Είστε στο σωστό μέρος για την επισκευή του υπολογιστή σας και του Laptop σας.

Είμαστε εξειδικευμένο SERVICE σε όλες τις μάρκες laptop και διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για το laptop σας.

Επισκευάζουμε απο μια πολύ μικρή βλάβη μέχρι και πολύ δύσκολες βλάβες της μητρικής πλακέτας. Καμένη μητρική, πρόβλημα bios, κάρτα γραφικών, πρόβλημα σκληρού δίσκου, αλλαγή οθόνης, αλλαγή πληκτρολογίου, αναβάθμιση ταχύτητας του laptop, ανάκτηση δεδομένων απο σκληρό δίσκο και όλες τις πιθανές βλάβες, είμαστε εδώ για εσάς!

Κάποιες από τις μάρκες που είμαστε εξειδικευμένοι και αναλαμβάνουμε είναι:

 • Επισκευή Acer
 • Επισκευή Asus
 • Επισκευή Apple
 • Επισκευή Hp
 • Επισκευή Compaq
 • Επισκευή Dell
 • Επισκευή Lenovo
 • Επισκευή Toshiba
 • Επισκευή Sony vaio
 • Επισκευή Fujitsu
 • Επισκευή Lg
 • Επισκευή MSI
 • Επισκευή Packard Bell
 • Επισκευή Turbox

Παρέχουμε service και ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα.

Για οποιαδήποτε ερώτησή σας καλέστε στα καταστήματά μας

Αμπελόκηποι Αθήνα, Λ. Κηφισίας 44, 11526 τηλ. 2130248060 - 2107790014

Αιγάλεω, Θηβών 461, 12243 Τηλ. 2117353345

Product added to wishlist
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για να

διευκολύνει την παροχή των υπηρεσιών.

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου,

αποδέχεστε τη χρήση των cookie