Εγγύηση επισκευών Laptop

εγγύηση επισκευής laptop

Σας προσφέρουμε την καλύτερη εγγύηση για την επισκευή σας.

Αναλυτικά:

Εγγυόμαστε με 1 έτος διάρκεια για όλες τις επισκευές laptop.

Σε περίπτωση βλάβης του ανταλλακτικού εντός του έτους, η εταιρία θα αντικαταστήσει ξανά το ανταλλακτικό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Ειδικά για τις επισκευές καρτών γραφικών και επισκευών μητρικής δίνουμε επίσης 1 έτος εγγύηση.

Ειδικότερα, σε περίπτωση βλάβης της επισκευασμένης κάρτας γραφικών ή μητρικής εντός 30 ημερολογιακών ημερών, τότε επιστρέφεται πίσω το ποσό επισκευής (αν έχει σταλεί με courier αφαιρείται το ποσό της ελάχιστης χρέωσης των 20€).

Μετά την 30η ημέρα και για τους επόμενους 11 μήνες, θα επιχειρείται ξανά η επισκευή της κάρτας γραφικών ή μητρικής χωρίς χρέωση

Η εγγύηση 1 έτους που παρέχουμε για τις επισκευές μας είναι αποτέλεσμα της σιγουριάς μας για το επίπεδο των επισκευών μας και αυτή την σιγουριά θέλουμε να την αισθάνονται και οι πελάτες μας.

Μετά το 1 έτος της εγγύησης παρέχουμε έκπτωση 50% στο κόστος υπηρεσιών για βλάβες σχετικές με την πρώτη επισκευή. Για παράδειγμα αν επισκευαστεί μια μητρική πλακέτα είτε στην κάρτα γραφικών είτε για οποιαδήποτε άλλη βλάβη, εμείς παρέχουμε έκπτωση 50% για οποιαδήποτε βλάβη παρουσιάσει στο μέλλον αυτή η μητρική πλακέτα.

Επίσης για όλες τις περιπτώσεις στις οποίες είτε το laptop σας δεν επισκευάζεται, είτε κρίνεται απο εσάς ασύμφορη η επισκευή, σας παρέχουμε εκπτώσεις σε όλη την γκάμα refurbished μηχανημάτων που διαθέτουμε προς πώληση.  

Η πολιτική μας είναι να είστε ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες μας και για αυτό κάνουμε ότι είναι δυνατόν να έχετε την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση

Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επισκευής πατήστε ΕΔΩ

Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αποστολής του laptop με courier πατήστε ΕΔΩ

Πίσω στην αρχική σελίδα   Επικοινωνία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για να διευκολύνει την παροχή των υπηρεσιών. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των  cookie