Επισκευή κάρτας Γραφικών laptop

60,00 €

Νέο προϊόν

Παρέχουμε επισκευή στις κάρτες γραφικών laptop όλων των Εταιριών. 

Όπως σε όλες τις επισκευές δίνουμε εγγύηση 1 ΕΤΟΥΣ, η καλύτερη εγγύηση που υπάρχει στην αγορά ειδικά για κάρτες γραφικών

Επιλέξτε τον τύπο της κάρτας που έχετε για να δείτε την τιμή σας.

 • 1-2 ημέρες

Συμπτώματα προβληματικής κάρτας γραφικών

 • Γραμμές οριζόντιες ή κάθετες στην οθόνη

 • Κακή απόδοση χρωμάτων

 • Μαύρη οθόνη κατά το άνοιγμα του laptop

 • Μπλέ οθόνη

 • Διάσπαρτα μικρά τετράγωνα με "ιερογλυφικά" στην οθόνη

 • Χαμηλή ανάλυση της οθόνης

 • Αποτυχία εγκατάστασης οδηγών (drivers) κάρτας γραφικών

 • Διακοπές ή σβήσιμο κατα την αναπαραγωγή video

 • Μπλέ οθόνη κατά την αναπαραγωγή video ή παιχνιδιών

Η Επισκευή κάρτας γραφικών είναι μία απο τις πιο συνήθεις επισκευές για το εργαστήριό μας, λόγω κυρίως υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται στο laptop και ειδικά στην κάρτα γραφικών κατά την διάρκεια λειτουργίας, ως αποτέλεσμα της μη συντήρησης του συστήματος ψύξης και με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία της κάρτας γραφικών laptop.
Η συγκεκριμένη επισκευή έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και χρειάζεται μεγάλη εξειδίκευση και εξειδικευμένα μηχανήματα επίσης. Η επιχείρησή μας έχει ποσοστό επιτυχίας επισκευής κάρτας γραφικών πάνω απο 95%, δηλαδή στις 100 επισκευές είναι επιτυχημένες οι 95 και με αντοχή στον χρόνο για πάνω απο 2 χρόνια με βάση τα στατιστικά των επισκευών μας.

Η επισκευή γίνεται με επαγγελματικό τρόπο και με μηχανήματα και υλικά, ειδικά για επισκευές καρτών γραφικών.
Σε εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι πως αν αν κάρτα γραφικών επιδέχεται επισκευής, είναι βέβαιο πως θα επισκευαστεί σωστά και θα αντέξει στο χρόνο. 
Μετά την επισκευή υπάρχει περίοδος δοκιμών απόδοσης και επιπέδων θερμοκρασίας της κάρτας γραφικών. Εφόσον περάσει επιτυχώς αυτά τα test τότε παραδίδεται σε εσάς με εγγύηση 1 ΕΤΟΥΣ
Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους εγγυήσεων εδώ 
(**Δεν παραλαμβάνουμε αποσυναρμολογημένα laptop και μεμονωμένα εξαρτήματα! )
 • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επισκευής πατήστε ΕΔΩ

 • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αποστολής του laptop με courier πατήστε ΕΔΩ

 • Για πληροφορίες σχετικά με με την εγγύηση επισκευής πατήστε ΕΔΩ

ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η επισκευή αυτή δεν είναι μια standar διαδικασία η οποία έχει το ίδιο αποτέλεσμα ανεξαρτήτως του ποιος την κάνει με όποιο κόστος. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως είναι μεγάλο το ρίσκο να επιλέξετε μη εξειδικευμένα εργαστήρια  service laptop ή και οποιονδήποτε λέει πως επισκευάζει κάρτες γραφικών σε "super τιμή" στο σπίτι του ή στον χώρο σας κλπ, διότι στο τέλος θα έχετε ένα καμένο laptop το οποίο θα κάνει μόνο για ανακύκλωση, διότι μετά απο μια αποτυχημένη επισκευή το chip της κάρτας γραφικών είναι για πέταμα.
Επίσης μην πέφτετε στην παγίδα των video στο youtube που επισκευάζουν την κάρτα γραφικών στον φούρνο του σπιτιού τους ή με πιστολάκι μαλλιών. Αυτό πού γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και εφόσον πρώτα δεν έχει καταστραφεί το chip, είναι ότι το υλικό διαστέλλεται λόγο της θερμότητας και προσωρινά οι προβληματικές κολλήσεις κάνουν επαφή. Όμως όταν θα γίνει συστολή η κάρτα θα σταματήσει να λειτουργεί πάλι. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με το περιβόητο reflow διότι οι κολλήσεις δεν λιώνουν για να ξανα κολλήσουν αλλά απλά το υλικό διαστέλλεται. Με λίγα λόγια η διαδικασία επισκευής της κάρτας γραφικών απαιτεί η θερμότητα να φτάσει στην απαιτούμενη θερμοκρασία (218 βαθμούς) μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό όριο. Για να γίνει αυτό χρειάζονται εξειδικευμένα μηχανήματα με θερμόμετρα ακριβείας και εξειδικευμένους χειριστές. Τα μηχανήματα επίσης παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην ποιότητα της επισκευής. Τα περισσότερα εργαστήρια χρησιμοποιούν μηχανήματα θερμού αέρα ή ακόμα και IR φτηνής κατασκευής και με θερμόμετρα με απόκλιση -15 - +15 βαθμούς με αποτέλεσμα να είναι θέμα τύχης η επισκευή.

Εγγύηση Επισκευής της κάρτας γραφικών?

Πολλοί πελάτες μας ρωτάνε πως εμείς παρέχουμε τέτοιες εγγυήσεις στις επισκευές όταν όλοι δίνουν στην καλύτερη περίπτωση μέχρι 6 μήνες εγγύηση. Η απάντηση είναι ότι όταν έχουμε στο ιστορικό μας χιλιάδες επισκευές σε κάρτες γραφικών με πάνω απο 95% επιτυχία και με διάρκεια ζωής κατα μέσο όρο πάνω απο 3 χρόνια τότε νιώθουμε την σιγουριά για την ποιότητα των επισκευών μας. Άλλοι πελάτες μας ρωτάνε αν όλες οι επισκευές είναι πετυχημένες και όλες έχουν διάρκεια στον χρόνο. Η απάντηση είναι ότι όχι δεν είναι όλες οι επισκευές πετυχημένες διότι αυτό έχει να κάνει και με την κατάσταση του ίδιου του chip. Αν το chip δεν μπορεί να επισκευαστεί ή ακόμα και αν επισκευαστεί να μην αντέξει στον χρόνο, ναί βεβαίως υπάρχει αυτή η πιθανότητα αλλά συνήθως είναι μικρή και για αυτό άλλωστε παρέχουμε την εγγύηση επισκευής. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι αν το λαπτοπ σας επιδέχεται επισκευής τότε έχουμε την σιγουριά να σας πούμε ότι μπορούμε να το επισκευάσουμε αξιόπιστα και με εργοστασιακές προδιαγραφές.      

Δείτε παρακάτω φωτογραφία απο αποτυχημένη επισκευή κάρτας γραφικών απο άλλο εργαστήριο.


καμένη κάρτα γραφικών laptop

 

Αυτή η κάρτα γραφικών είναι απο Laptop το οποίο μας έφερε πελάτης για επισκευή και το οποίο είχε πάει σε άλλο εργαστήριο που του είχαν υποσχεθεί καλή επισκευή με μικρό κόστος. Το Chip έχει φουσκώσει στον φορέα, όπως φαίνεται στους κόκκινους κύκλους και έχει ραγίσει το στέλεχος, συνεπώς είναι πλέον άχρηστο και σε αυτές τις περιπτώσεις καταστρέφεται συνήθως και η πλακέτα με αποτέλεσμα την μη δυνατότητα επιπλέον επισκευής ή αντικατάστασης του chip. Το αποτέλεσμα αυτής της επισκευής μας λέει πως η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε ξεπέρασε τους 280 βαθμούς όταν η σωστή θερμοκρασία αποκόλλησης είναι 218 βαθμούς άρα είτε δεν υπήρχε θερμόμετρο στο μηχάνημα είτε έδειχνε άλλη θερμοκρασία, επίσης οι εργοστασιακές "κόλλες" περιμετρικά του chip δεν αφαιρέθηκαν, που σημαίνει ότι προοριζόταν για γρήγορη επισκευή τύπου reflow και προφανώς ο χειριστής δεν είχε την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση να κατανοήσει όλα αυτά.
Παίζει λοιπόν πολύ μεγάλο ρόλο να επιλέξετε σωστά ποιος θα επισκευάσει το laptop σας διότι θα έχει μόνο μια ευκαιρία επισκευής και αξίζει να το πάτε στους καλύτερους.

Δείτε παρακάτω ένα επισκευασμένο Laptop απο εμάς. Το Laptop αυτό παρουσίαζε γραμμές στην οθόνη και είχε πολύ χαμηλή ανάλυση: 

 • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επισκευής πατήστε ΕΔΩ

 • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αποστολής του laptop με courier πατήστε ΕΔΩ

 • Για πληροφορίες σχετικά με με την εγγύηση επισκευής πατήστε ΕΔΩ

grade 
2019-05-25

Macbook pro a1398

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την επισκευη και την συνολικη εξυπηρετηση. Η καρτα γραφικων ξαφνικα παρουσιασε γραμμες στην οθονη. Το πηρα πισω επισκευασμενο την επομενη μερα.

  grade 
  2019-01-11

  Toshiba A300

  Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Το παρέδωσα Δευτέρα και το παρέλαβα Τετάρτη πρωί επισκευασμένο. Τεχνικά δεν γνωρίζω για να πω αλλά πρίν δεν έδειχνε τίποτα και τώρα δουλεύει μια χαρά.

   grade 
   2018-11-01

   Macbook

   Το πήγα στη Αγγλία για επισκευή στην κάρτα γραφικών και μου ζήτησαν 350 λίρες. Ένας συνάδελφος εκεί μου είπε ότι όλοι εκεί με τέτοια προβλήματα τα φέρνουν στο drlaptop όταν έρχονται Ελλάδα. Το έφερα εδώ και μετά απο 2 μέρες το πήρα επισκευασμένο με 150 ευρώ και εγγύηση ένα χρόνο. Στην Αγγλία μου έδιναν εγγύηση 1 μήνα!!. Πάρα πολύ καλή δουλειά και πολύ καλή εξυπηρέτηση. Ευχαριστώ πολύ!!

    grade 
    2018-07-26

    ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

    Πρόκειται για επαγγελματίες. Ευχαριστώ για το VAIO VGNFW51ZF που αναστήσατε. Είναι οι μόνοι που δίνουν ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ εγγύηση. Τυχαίο; ; ;

     grade 
     2018-03-20

     MACBOOK PRO

     Το είχα ξαναφτιάξει αλλού και χάλασε σε 2 μήνες. Εδώ μου εξήγησαν ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να αλλάξουμε το chip λόγω της αμφιβόλου ποιότητος προηγούμενης επισκευής. Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει η τεχνική δυνατότητα να αλλαχτεί το chip οπότε και είπα να προχωρήσουν. Τώρα το έχω ήδη 6 μήνες και όλα λειτουργούν σωστά και με λειτουργία σε γραφιστικά προγράμματα. Πριν ένα μήνα επισκευάσαμε άλλα δύο mac pro που έχουμε στο γραφείο πάλι με κάρτα γραφικών και τα δυο και λειτουργούν και αυτά μια χαρά. Καλές τιμές αλλά το κυριότερο είναι ότι σου φτιάχνουν το μηχάνημα.

      grade 
      2018-01-22

      ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΡΤΑΣ TOSHIBA C660

      Έχουμε φέρει 3 laptop συνολικά. Το πρώτο πριν 3 χρόνια το δεύτερο πριν 2 χρόνια και το τελευταίο τώρα. Και τα τρία με πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Τα 2 που είχαμε φτιάξει δουλεύουν μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Το τελευταίο επισκευάστηκε και αυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα αλλά περισσότερο ότι έχω να πάω κάπου αξιόπιστα όταν έχω πρόβλημα. Επειδή είμαστε εταιρία και έχουμε πολλά μηχανήματα παλιότερα πηγαίναμε δεξιά αριστερά σε ημιμαθείς τεχνικούς και αλυσίδες με πιτσιρικάδες που δεν ξέρουν τι είναι το enter και πετάγαμε λεφτά μόνο για να μας πουν ότι δεν φτιάχνεται. Τυχαία φέραμε το πρώτο laptop στο drlaptop και από τότε είμαστε πιστοί γιατί έτσι δουλεύουν οι επαγγελματίες. Εφόσον δεν είχα κάνει αξιολόγηση τόσα χρόνια είπα στην τελευταία επισκευή να κάνω μία μεγάλη μια και καλή. Ευχαριστώ πολύ.

       grade 
       2017-03-09

       ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑCER !!!

       Είναι το δεύτερο laptop που επισκευάζω εδώ. Tο πρώτο είχε πρόβλημα στην μητρική.Τι να πω για τον άνθρωπο,δεν έχω λόγια, ΑΡΙΣΤΟΣ !!!!! Γνώστης της δουλειάς του,συνεπής,σοβαρός,αξιόλογος άνθρωπος κι επαγγελματίας!!! Τον συνιστώ ανεπιφύλαχτα σε ότι έχει σχέση με τον υπολογιστή σας!!! Σας ευχαριστώ!!

        grade 
        2016-12-29

        ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ DELL N5010

        Είναι το δεύτερο laptop που επισκευάζω εδώ. Και το πρώτο είχε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών (sony vaio) και δουλεύει πλέον 2 χρόνια μετά την επισκευή όταν άλλοι μου έλεγαν να το πετάξω. Το Dell μου έβγαλε μαύρη οθόνη και δεν έδειχνε τίποτα. Δύο μέρες στο service και το πήρα επισκευασμένο με 100€ όσο είχα πληρώσει και για το sony και χωρίς να πληρώσω το πήγαινε-έλα στην Πάτρα. Εδώ μου ζήταγαν 150€ και μου έδιναν 2 μήνες εγγύηση αντί για ένα χρόνο στο drlaptop. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχε αναλυτική απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις μου. Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και για αυτό είπα να πω δυο καλά λόγια. Συνεχίστε έτσι.

         grade 
         2016-09-08

         Sony Vaio

         Μετά από επισκευή της κάρτας γραφικών,το λάπτοπ μου δουλεύει τέλεια! Ο doctor δεν είναι γιατρός...είναι θεούλης! Ανέστησε το λαπτοπάκι μου μετά από 4 χρόνια που το είχα σε κώμα, διότι μου είχαν ζητήσει τρελά ποσά...Σας υπερευχαριστώ!!!

          grade 
          2016-08-02

          TURBO-X maestro

          To λαπτοπ ειχε προβλημα στην καρτα γραφικων . Μετα την επισκευη ολα ειναι μια χαρα οπως και πριν. Συνιστω τον dr laptop ανεπιφυλακτα.

           grade 
           2016-04-19

           MACBOOK PRO

           Το mac μου είχε γραμμές στην οθόνη. Η αντιπροσωπεία μου έδωσε κόστος 1200€ και εδώ το έφτιαξα με 150€. Πολύ καλή δουλειά και πολύ λογικό κόστος. Το βασικότερο ήταν ότι απαντάνε σε ότι ρωτήσεις και σου εξηγούν αναλυτικά χωρίς να σε ξεπετάνε. Μπράβο πάλι αν και τα είπα και από κοντά.

            grade 
            2016-01-04

            toshiba c660

            πάρα πολύ καλή δουλειά μια ακομη φορα. Δεν εχω λόγια ευχαριστώ πολύ για την άψογη εξυπηρέτηση

             grade 
             2015-11-26

             Επισκευή κάρτας Γραφικών laptop

             σας ευχαριστω πολυ για την γρηγορη επισκευη και αποστολη στην επαρχια δεν εδειχνε τιποτα μαυρη οθονη τωρα λειτουργει κανονικα

              grade 
              2015-09-04

              Sony vaio vpcel1e1e

              Όλα άψογα, το laptop δουλεύει πολύ καλά μετά την επισκευή της κάρτας γραφικών.

               grade 
               2015-04-28

               Επισκευη καρτας γραφικων HP

               Αυτό ειναι το δευτερο λαπτοπ που μου επισκευαζουν την καρτα γραφικων. Το μοντελο ειναι DV7-6150EV και δεν εδειχνε τιποτα στην οθονη. Πλεον δουλευει μια χαρα. Ευχαριστω πολυ.

                grade 
                2015-03-13

                Γρήγορη εξυπηρέτηση

                Ζήτησα να γίνει με προτεραιότητα η επισκευή επειδή έφευγα ταξίδι και το πήρα την επόμενη μέρα με επισκευή κάρτας γραφικών!!

                 Γράψτε την κριτική σας!

                 Γράψτε μια κριτική

                 Επισκευή κάρτας Γραφικών laptop

                 Επισκευή κάρτας Γραφικών laptop

                 Παρέχουμε επισκευή στις κάρτες γραφικών laptop όλων των Εταιριών. 

                 Όπως σε όλες τις επισκευές δίνουμε εγγύηση 1 ΕΤΟΥΣ, η καλύτερη εγγύηση που υπάρχει στην αγορά ειδικά για κάρτες γραφικών

                 Επιλέξτε τον τύπο της κάρτας που έχετε για να δείτε την τιμή σας.

                 Κάντε μια ερώτηση

                 Δεν χρειάζεται εγγραφή για να ρωτήσετε!

                 11 Απαντήθηκαν(s) Ερωτήσεις

                 Αν η ερώτησή σας δεν έχει απαντηθεί εδώ, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να ρωτήσετε κάτι σχετικά με αυτό το θέμα.

                 (προαιρετικό)
                 *(Χρειάζεται για να ειδοποιηθείτε όταν μια απάντηση θα είναι διαθέσιμη)
                 • Ερώτηση απο Kostas
                  την 2015-05-05
                  Γειά σας, πως λειτουργεί η εγγυηση επισκευης για την καρτα γραφικων? Απάντηση:
                  Ευχαριστούμε για την ερώτηση. Σε περίπτωση βλάβης της επισκευασμένης κάρτας γραφικών laptop εντός 30 ημερολογιακών ημερών, τότε επιστρέφεται πίσω το ποσό επισκευής 100% (αν έχει σταλεί με courier αφαιρείται το ποσό της ελάχιστης χρέωσης των 20€).Μετά την 30η ημέρα και για τους επόμενους 11 μήνες, θα επιχειρείται ξανά η επισκευή της κάρτας γραφικών χωρίς καμία επιπλέον χρέωση εργατικών για εσάς.Παρέχουμε αυτή την εγγύηση διότι είμαστε βέβαιοι για το επίπεδο της επισκευής αλλά και από την μέχρι τώρα εμπειρία μας από παλαιότερες επισκευές.
                 • Ερώτηση απο Stella
                  την 2015-11-16
                  Καλησπέρα.Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματ. Έχω ένα Dell Laptop. Έχω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Ο υπολογιστής μου ενώ δούλευε κανονικά, έκλεισε και δεν ξανανοιξε. Ενώ έκανε επαναλαμβανόμενα μπιπ. Το πήγα για επισκευή και μου έκαναν reflow (και μάλιστα 2 φορές μέχρι τώρα). Μου είπαν πως δεν γίνεται αλλάγη στην κάρτα γραφικών γιατί είναι ενσωματωμένη στη μητρική. Μου λένε πως είναι καλύτερα να πάρω καινούργιο. Οικονομικά όμως μου είναι δύσκολο. Μήπως εσείς μοπρείτε να κάνετε κάτι; Υ"πάρχει δυνατότητα αντικαταστασης της κάρτας ή της μητρικής, και με τι κόστος;Ευχαριστώ. Απάντηση:
                  Ευχαριστούμε για την ερώτηση. Προφανώς μετά από 2 φορές αποτυχημένης προσπάθειες επισκευής το chip της κάρτας γραφικών πιθανότατα έχει καταστραφεί. Το κόστος αλλαγής της μητρικής πραγματικά είναι μεγάλο και συνήθως κρίνεται ασύμφορο. Το κόστος αλλαγής του chip της κάρτας γραφικών στην ίδια μητρική μπορεί να γίνει αλλά αυτό εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μητρική μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες. Για να εξετάσουμε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δούμε πρώτα την κατάσταση της μητρική όπως τον κωδικό του chip ώστε να γίνει μια ακριβής κοστολόγηση. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να φέρεται το laptop σας για έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο ώστε να μπορέσουμε να εξετάσουμε όλες τις πιθανές λύσεις.
                 • Ερώτηση απο Δημητρης
                  την 2016-02-17
                  Καλησπερα.Εχω το laptop dell inpiron n5010.Ενω δουλευε κανονικα,τον εσβησα κανονικα,οταν πηγα μετα απο καποια στιγμη να το ενεργοποιησω,η οθονη ηταν καταμαυρη κ μου εβγαζε μονο εναν ηχο σαν αλαρμ.Μπορειτε να με πειτε τι μπορει να εχει;Ευχαριστω Απάντηση:
                  Ευχαριστούμε για την ερώτηση, ο ήχος δηλώνει ότι το laptop διέγνωσε πρόβλημα στο σύστημα απεικόνισης. Αυτό σημαίνει ότι είτε υπάρχει πρόβλημα με την οθόνη του laptop στην οποία όμως περίπτωση θα μπορεί να δείξει σε εξωτερική οθόνη ή υπάρχει πρόβλημα στην κάρτα γραφικών η οποία στο συγκεκριμένο laptop βρίσκεται στην μητρική. Προτείνουμε να φέρετε το λαπτοπ σας για μια δωρεάν διάγνωση ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα της βλάβης και του κόστους αποκατάστασης.
                 • Ερώτηση απο Artan
                  την 2016-02-26
                  θα ήθελα να μάθω για μια μάρκα acer 4 χρώνια ετία δούλεβε μια χαρά το έζβησα το βράδυ και το πρωή όταν το έβαλα να ανήξη η οθόνη ηταν μαυρη το πήγα για σέρβης και μου είπανε πως είνε η κάρτα γραφικών. μπορείτε να μου πείτε αν φτιάχνετε ? Απάντηση:
                  Ευχαριστούμε για την ερώτηση. Στα 10 laptop με πρόβλημα κάρτας γραφικών φτιάχνονται συνήθως τα 9. Άρα οι πιθανότητες για να επισκευαστεί το laptop σας είναι μεγάλες αρκεί να μην έχει γίνει επέμβαση στην κάρτα γραφικών απο άλλο service.
                 • Ερώτηση απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
                  την 2016-03-06
                  Εάν έχει προηγηθεί επισκευή μη αποσπόμενης κάρτας γραφικών σε laptop Acer πριν ενάμισυ χρόνο και έχουμε πάλι βλάβη της, επιδέχεται επισκευή; Αν ναι, τι μορφής και τι κοστίζει; Απάντηση:
                  Ευχαριστούμε για την ερώτηση. Συνήθως μπορεί να ξαναγίνει επισκευή κανονικά. Σε ότι αφορά τον τρόπο επισκευής, εμείς κάνουμε μόνο resit/reball ή αντικατάσταση του chip με νέο. Σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε απλά reflow. Σε ότι αφορά το κόστος μπορείτε να δείτε τιμές http://www.drlaptop.gr/episkeyes-laptop/8-επισκευή-κάρτας-γραφικών-laptop.html
                 • Ερώτηση απο Κωστας
                  την 2016-05-12
                  Εχω μια αποσπωμενη καρτα γραφικων 7970m απο ενα λαπτοπ το οποιο εχει μαυρη οθονη ειτε στην δικη του ειτε σε εξωτερικη. Τα windows ακούγονται κανονικα οτι λειτουργουν οπως κ το λαπτοπ. Μετα την αντικατασταση του chip με καινουργιο απο κινα δεν εγινε τιποτα. Τα φωτα σας παρακαλω !!!το chip ειναι το 216-0836036 Απάντηση:
                  Ευχαριστούμε για την ερώτηση: Πολλά μπορεί να συμβαίνουν. Πρώτα απο όλα υπάρχει ένα θέμα με την αντικατάσταση του chip. Με ποια διαδικασία έγινε? Με τι μηχάνημα έγινε η αποκόλληση και η συγκόλληση του chip? Σε τι profil έγινε η συγκόλληση, leaded ή lead free? Τα pads της πλακέτας ήταν όλα εντάξει μετά τον καθαρισμό της παλιάς κόλλησης? Αυτά σε ότι αφορά το chip. Αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά έγινα σωστά τότε πρέπει να ελεγχθεί η ίδια η οθόνη και αν είναι και αυτή εντάξει τότε και η καλωδιοταινία της οθόνης. Με λίγα λόγια υπάρχουν πολλοί παράμετροι που πρέπει να ελεγχθούν. Εμείς είμαστε στην διάθεσή σας για έναν δωρεάν έλεγχο και διάγνωση του προβλήματος.
                 • Ερώτηση απο Παναγιώτης θεοδώρου
                  την 2016-06-04
                  Γεια σας ήθελα να ρωτήσω για ένα λάπτοπ toshiba qosmio f50-108. που μου σβήνει λόγο προβλήματος της κάρτας γραφικών με τους νέους drivers της nvidia που έχω περάσει. η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών γίνετε να επισκευαστεί; είναι η nvidia geforce 9700m gts Απάντηση:
                  Ευχαριστούμε για την ερώτηση. Κατ αρχήν ναί μπορεί να επισκευαστεί η κάρτα γραφικών. Το θέμα όμως είναι ότι για το σβήσιμο μπορεί να μην ευθύνεται η κάρτα γραφικών αλλά να υπάρχει πρόβλημα στην μητρική. Το καλύτερο είναι να δούμε το λαπτοπ ώστε να έχουμε καλύτερη διάγνωση.
                 • Ερώτηση απο a guest
                  την 2016-12-31
                  Για επισκευη καρτας γραφικων απο ποσο μεχρι ποσο κυμαινονται οι τιμες; ευχαριστω. Απάντηση:
                  Ευχαριστούμε για την ερώτηση. Οι τιμές ξεκινούν απο 60€ και φτάνουν 150€ σε κάποια μοντέλα. Περισσότερα θα βρείτε στην σελίδα επισκευών κάρτας γραφικών https://goo.gl/POu16U.
                 • Ερώτηση απο Παντελης
                  την 2017-08-23
                  Στα καλα καθουμενα καθως επαιζα ενα παιχνιδι το λαπτοπ εσβησε χωρις καμια προειδοποιηση. ειναι ενα Lenovo με καρτα γραφικων AMD R9 M375 αποσπομενη. στα βιντεο δεν εχει θεμα αλλα μολις μπει παιχνιδι αρχιζει και κολλαει και το λαπτοπ σβηνει. βοηθεια Απάντηση:
                  Ευχαριστούμε για την ερώτηση: Είναι πιθανό να υπερθερμαίνεται ειδικά αν δεν έχει γίνει ποτέ srvice στην ψύξη του μηχανήματος. Σε κάθε περίπτωση εφόσον σβήνει δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μέχρι να δούμε το πρόβλημα ώστε να μην δημιουργηθεί μόνιμο πρόβλημα στην μητρική.
                 • Ερώτηση απο ΓΕΩΡΓΙΑ
                  την 2017-09-08
                  εχω το emachinesE725/E525 KAΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ SIMS4 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕI ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ INTEL SELERON MOBILE ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΝΗΜΗ DDR2 STA 667MHZ Ως KAI 2 G ANΑΒΑΘΜΙΣΙΜΗ ΣΤΑ 4 Γ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ SCDIMM ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΟΛΟ ΤΣΙΠ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ INTEL GL 40 EXPRES SKLHROS DISKOS 2.5 ANΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΡΤΩΝ 5 ΣΕ 1 Απάντηση:
                  Ευχαριστούμε για την ερώτηση. Μπορεί να αναβαθμιστεί ο επεξεργαστής και η μνήμη στο laptop σας αλλά όχι η κάρτα γραφικών. Βάσει των minimum προδιαγραφών χρειάζεται κάρτα γραφικών καλύτερη από αυτή που έχει το μηχάνημά σας. Ουσιαστικά λοιπόν εφόσον δεν μπορεί να αναβαθμιστεί η κάρτα γραφικών δεν έχει ουσία η αναβάθμιση και των υπόλοιπον συστημάτων. Τις προδιαγραφές του παιχνιδιού μπορείτε να τις δείτε εδώ https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/the-sims-4/12305
                 • Ερώτηση απο andreas
                  την 2017-11-28
                  Καλησπέρα έχω ένα λάπτοπ lenovo με κάρτα γραφικών amd radeon r5 m430 ,μπορώ να αλλάξω κάρτα γραφικών και να βάλω αλλή ή είναι αδύνατο Απάντηση:
                  Ευχαριστούμε για την ερώτηση: Γενικότερα μπορεί να γίνει αλλαγή κάρτας γραφικών σε laptop τα οποία έχουν αποσπώμενη κάρτα. Στις περιπτώσεις τις οποίες η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη στην μητρική δεν μπορεί να αναβαθμιστεί. Ακόμα και στην περίπτωση που αλλάζαμε το chip θα έπρεπε να μπει ακριβώς το ίδιο οπότε δεν υπάρχει λόγος.

                 30 products in category:

                 Out of stock

                 Οθόνη laptop 14"
                 65,00 €
                 0 Σχόλιο(α)

                 Out of stock

                 Οθόνη laptop 14.1"
                 95,00 €
                 0 Σχόλιο(α)

                 Out of stock

                 Οθόνη laptop 15.4"
                 80,00 €
                 0 Σχόλιο(α)

                 Out of stock

                 Οθόνη laptop 15.6" LED 30 pin
                 65,00 €
                 0 Σχόλιο(α)

                 Out of stock

                 Οθόνη laptop 16"
                 160,00 €
                 0 Σχόλιο(α)

                 Out of stock

                 Οθόνη laptop 16.4"
                 135,00 €
                 0 Σχόλιο(α)

                 Out of stock

                 Οθόνη laptop 17"
                 90,00 €
                 0 Σχόλιο(α)

                 Out of stock

                 Οθόνη laptop 17.3"
                 105,00 €
                 0 Σχόλιο(α)

                 Out of stock

                 Οθόνη laptop 18.4"
                 161,30 €
                 0 Σχόλιο(α)

                 Out of stock

                 Οθόνη laptop 15.6" LCD
                 110,00 €
                 0 Σχόλιο(α)

                 In stock

                 Τροφοδοτικό Acer 19V 4.74A
                 30,00 €
                 0 Σχόλιο(α)

                 In stock

                 Τροφοδοτικό Asus 19V 4.74A
                 30,00 €
                 0 Σχόλιο(α)

                 In stock

                 Τροφοδοτικό Lenovo 20V 4.5A 90W
                 30,00 €
                 0 Σχόλιο(α)

                 Out of stock

                 Τροφοδοτικό Packard Bell 19v 4.74A
                 30,00 €
                 0 Σχόλιο(α)
                 Αγορά
                 HP EliteBook 2540p Intel Core i5 12.1" refurbished Laptop Sale

                 Out of stock

                 HP EliteBook 2540p Intel Core i5 12.1" refurbished Laptop
                 250,00 € 320,00 €
                 0 Σχόλιο(α)
                 Αγορά
                 HP EliteBook 2540p Intel Core i5 12.1" refurbished Laptop Sale

                 In stock

                 HP EliteBook 2540p Intel Core i5 12.1" refurbished Laptop
                 240,00 € 320,00 €
                 0 Σχόλιο(α)
                 HP EliteBook 2560p Intel Core i5 12.5" refurbished Laptop Sale

                 Out of stock

                 HP EliteBook 2560p Intel Core i5 12.5" refurbished Laptop
                 270,00 € 340,00 €
                 0 Σχόλιο(α)
                 Αγορά
                 Toshiba PORTEGE R700 Intel Core i5 13.3’’ refurbished Laptop Sale

                 Out of stock

                 Toshiba PORTEGE R700 Intel Core i5 13.3’’ refurbished Laptop
                 270,00 € 350,00 €
                 0 Σχόλιο(α)
                 Αγορά
                 Toshiba PORTEGE R700 Intel Core i3 13.3'' refurbished Laptop Sale

                 Out of stock

                 Toshiba PORTEGE R700 Intel Core i3 13.3'' refurbished Laptop
                 230,00 € 320,00 €
                 0 Σχόλιο(α)
                 Αγορά
                 Toshiba PORTEGE R700 Intel Core i3 13.3’’ refurbished Laptop Sale

                 Out of stock

                 Toshiba PORTEGE R700 Intel Core i3 13.3’’ refurbished Laptop
                 240,00 € 320,00 €
                 0 Σχόλιο(α)
                 Αγορά
                 Toshiba PORTEGE R700 Intel Core i3 13.3'' refurbished Laptop Sale

                 Out of stock

                 Toshiba PORTEGE R700 Intel Core i3 13.3'' refurbished Laptop
                 230,00 € 320,00 €
                 0 Σχόλιο(α)
                 Αγορά
                 Toshiba PORTEGE R700 Intel Core i3 13.3'' refurbished Laptop Sale

                 Out of stock

                 Toshiba PORTEGE R700 Intel Core i3 13.3'' refurbished Laptop
                 230,00 € 320,00 €
                 0 Σχόλιο(α)
                 Αγορά