Laptop overheating
Laptop overheating
Laptop overheating
Laptop overheating

Repair overheating laptop

Διαθέσιμο σε 2-3 ημέρες
€20.16
Repair in 1-2 days

Laptop overheating. Included are dismantling, Purification of mother & regional, cooling cleaning & installation of new high-quality heat conductive materials, disassembly and cleaning and fan lubrication, cleaning of plastic surfaces

Laptop type
Repair Time
  • 1-2 days

 

Μία απο τις πιο συνηθισμένες βλάβες είναι η υπερθέρμανση του λαπτοπ. Ο όρος βλάβη βέβαια δεν ταιριάζει τόσο σε αυτή την περίπτωση μιας και η υπερθέρμανση είναι μια φυσιολογική συνέπεια χρήσης του λαπτοπ και ένα διάστημα εως και 2 περίπου ετών.

Έχουμε υπολογίσει ότι στην διάρκεια αυτών των 2 ετών με μια φυσιολογική καθημερινή χρήση, το σύστημα ψύξης του λαπτοπ χρειάζεται συντήρηση. Σε περιπτώσεις λαπτοπ που προορίζονται για επαγγελματική χρήση ή λαπτοπ τα οποία λειτουργούν για πάρα πολλές ώρες την ημέρα συνιστούμε το service να γίνεται κάθε χρόνο

 

Μια συνήθης συντήρηση του συστήματος ψύξης ενός λαπτοπ περιλαμβάνει τον καθαρισμό της συσσωρευμένης σκόνης απο την έξοδο του ανεμιστήρα, την αντικατάσταση των θερμοαγώγιμων υλικών (πάστες) απο τον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών και σε κάποιες περιπτώσεις και απο το chipset. Την αποσυναρμολόγηση και λίπανση του ανεμιστήρα ώστε να διατηρεί την αρχική του δυνατότητα όγκου ψύξης. Στα λαπτοπ τα οποία αποσυναρμολογούνται εντελώς για αυτό το service γίνεται και έλεγχος για τυχόν άλλες οξειδώσεις απο τυχόν πτώση υγρών ή οποιαδήποτε άλλη αιτία. 

 

Η υπερθέρμανση του laptop είναι η Νο 1 αιτία για την βλάβη της κάρτας γραφικών του λαπτοπ. Απο την στιγμή που το λαπτοπ αρχίσει και υπερθερμαίνεται πέραν του φυσιολογικού είναι θέμα χρόνου το πότε θα γίνει η ζημιά στην κάρτα γραφικών. Στα τελευταίας τεχνολογίας λαπτοπ επηρεάζεται σε πολλές περιπτώσεις και ο επεξεργαστής διότι είναι τοποθετημένος μόνιμα στην μητρική και έχει την ίδια ευαισθησία με την κάρτα γραφικών.

 

Η υπερθέρμανση μπορεί να έχει και ως αποτέλεσμα την μείωση της ταχύτητας του λαπτοπ όταν αυτό λειτουργεί σε πολύ υψηλά επίπεδα θερμοκρασίας. 

 

Με την σωστή συντήρηση του συστήματος ψύξης του λαπτοπ σας μειώνονται κατα πολύ οι πιθανότητες βλάβης της μητρικής με αποτέλεσμα ένα αξιόπιστο λαπτοπ με πολλά χρόνια ζωής μπροστά του.  

  

  • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επισκευής πατήστε ΕΔΩ

  • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αποστολής του laptop με courier πατήστε ΕΔΩ

  • Για πληροφορίες σχετικά με με την εγγύηση επισκευής πατήστε ΕΔΩ

No reviews
Laptop Service

You are in the right place to repair your PC and Laptop.


We specialize in all brands of laptops and have a wide range of spare parts and accessories for your laptop.

We repair from a very small damage to very difficult damage to the motherboard.

Some of the brands we undertake are:

    Acer
    Asus
    Apple
    Hp - Compaq
    Dell
    Lenovo
    Toshiba
    Sony
    Fujitsu
    Lg
    MSI
    Packard Bell
    Turbox

We provide service and spare parts for all models.

For any question you call our stores

Athens, Kifissias Ave. 44, 11526 Tel. 2130248060 - 2107790014

Egaleo, 461 Thivon, 12243 Tel. 2117353345

This site uses cookies to facilitate

the provision of services.

By using this site, you agree

to the use of the cookie