Οι ανακατασκευασμένοι (refurbished) υπολογιστές που εμπορεύεται η εταιρία μας, ΔΕΝ είναι υπολογιστές οι οποίοι είχαν κάποιο ελάττωμα το οποίο επισκευάσαμε. Είναι όλοι πλήρως λειτουργικοί και προέρχονται από μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού οι οποίες τους χρησιμοποιούσαν για τις ανάγκες των στελεχών τους. Οι υπολογιστές οι οποίοι είναι σε καλή κατάσταση και λειτουργικοί ελέγχονται από εμάς και μετά διατίθενται προς πώληση.

Οι υπολογιστές προς πώληση είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση και μπορεί να φέρουν φυσιολογικές φθορές χρήσης π.χ. μικρές γρατζουνιές. Αν κάποια μοντέλα έχουν περισσότερες φθορές π.χ. μεγάλες γρατζουνιές, μεγάλα χτυπήματα ή σπασίματα αυτά θεωρούνται από εμάς δεύτερης κατηγορίας και πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή.

Τα σύνολο σχεδόν των μοντέλων που εισάγουμε είναι μοντέλα business. Είναι δηλαδή μοντέλα επαγγελματικών προδιαγραφών τα οποία είναι εξ’ αρχής σχεδιασμένα να αντέχουν πολύ περισσότερο στον χρόνο και την χρήση από τα απλά μοντέλα που συνήθως πωλούνται στα καταστήματα. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι καινούργια αυτά τα μοντέλα κόστιζαν 2 και 3 φορές περισσότερο από τα απλά μοντέλα με τα ίδια χαρακτηριστικά επεξεργαστή, μνήμης κλπ. Για παράδειγμα ένα μοντέλο που καινούργιο θα κόστιζε 1200€ εμείς το διαθέτουμε με 350€ και με εγγύηση 1 έτος.

Λόγο όλων των παραπάνω αλλά και μετά τον έλεγχο που πραγματοποιούμε, μπορούμε να εγγυηθούμε την καλή λειτουργία  των μηχανημάτων για 1 έτος.

Όλοι οι refurbished υπολογιστές πωλούνται χωρίς εγκατεστημένο από εμάς το λειτουργικό σύστημα. Αν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να ζητήσει να το προμηθευτεί με εγκατεστημένο λειτουργικό πληρώνοντας την άδεια του λειτουργικού και το μέσο εγκατάστασης π.χ. DVD.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ REFURBISHED

Τα προϊόντα ανακατασκευής (refurbished) καλύπτονται από εγγύηση 1 έτους με έναρξη από την ημερομηνία της πώλησης. Η εγγύηση καλύπτει τυχόν βλάβη του μηχανήματος λόγω ελλαττωματικής κατασκευής και δεν ευθύνεται ο χρήστης π.χ σπάσιμο οθόνης, πτώση υγρών κλπ. Σε περίπτωση βλάβης η οποία δεν είναι δυνατόν να επιδιορθωθεί, τότε αυτό θα αντικαθίσταται με άλλο ίδιο αν υπάρχει διαθέσιμο ή από τα διαθέσιμα προς πώληση μηχανήματα την δεδομένη στιγμή. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας μηχάνημα καταβάλλοντας τυχόν  διαφορά τιμήματος.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι μπαταρίες όπου υπάρχουν, οι φορτιστές και ο σκληρός δίσκος.

Επισκευές Laptop

Είστε στο σωστό μέρος για την επισκευή του υπολογιστή σας και του Laptop σας.

Είμαστε εξειδικευμένο SERVICE σε όλες τις μάρκες laptop και διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για το laptop σας.

Επισκευάζουμε απο μια πολύ μικρή βλάβη μέχρι και πολύ δύσκολες βλάβες της μητρικής πλακέτας. Καμένη μητρική, πρόβλημα bios, κάρτα γραφικών, πρόβλημα σκληρού δίσκου, αλλαγή οθόνης, αλλαγή πληκτρολογίου, αναβάθμιση ταχύτητας του laptop, ανάκτηση δεδομένων απο σκληρό δίσκο και όλες τις πιθανές βλάβες, είμαστε εδώ για εσάς!

Κάποιες από τις μάρκες που είμαστε εξειδικευμένοι και αναλαμβάνουμε είναι:

 • Επισκευή Acer
 • Επισκευή Asus
 • Επισκευή Apple
 • Επισκευή Hp
 • Επισκευή Compaq
 • Επισκευή Dell
 • Επισκευή Lenovo
 • Επισκευή Toshiba
 • Επισκευή Sony vaio
 • Επισκευή Fujitsu
 • Επισκευή Lg
 • Επισκευή MSI
 • Επισκευή Packard Bell
 • Επισκευή Turbox

Παρέχουμε service και ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα.

Για οποιαδήποτε ερώτησή σας καλέστε στα καταστήματά μας

Αμπελόκηποι Αθήνα, Λ. Κηφισίας 44, 11526 τηλ. 2130248060 - 2107790014

Αιγάλεω, Θηβών 461, 12243 Τηλ. 2117353345

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για να

διευκολύνει την παροχή των υπηρεσιών.

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου,

αποδέχεστε τη χρήση των  cookie