Η Xiaomi απέστειλε 53,1 εκατομμύρια smartphone παγκοσμίως το 2o τρίμηνο του 2021
Η Xiaomi απέστειλε 53,1 εκατομμύρια μονάδες smartphone παγκοσμίως παγκοσμίως το δεύτερο τρίμηνο του 2021

Η Samsung συνέχισε να κυριαρχεί στις παγκόσμιες αποστολές smartphone για το 2ο τρίμηνο του 2021, αλλά η Xiaomi κέρδισε τα περισσότερα, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της International Data Corporation (IDC) Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker. Η Xiaomi πέρασε στη δεύτερη θέση για πρώτη φορά, οδηγώντας την Apple στην τρίτη θέση το 2ο τρίμηνο του 2021. Η μείωση των αποστολών της Huawei και η έξοδος της LG από την επιχείρηση smartphone, προκάλεσε μια μικρή αλλαγή στις θέσεις της αγοράς αυτό το τρίμηνο. Ο συνολικός όγκος των αποστολών αυξήθηκε κατά 13,2 % σε ετήσια βάση, ξεπερνώντας ελαφρώς την πρόβλεψη της IDC για αύξηση 12,5 %. Οι προμηθευτές smartphones απέστειλαν συνολικά 313,2 εκατομμύρια συσκευές κατά τη διάρκεια του τριμήνου.

Διαβάστε επίσης (eng):

Xiaomi Leads India Smartphone Shipments in Q2 2021

Η IDC αναφέρει ότι η Samsung απέστειλε 59 εκατομμύρια μονάδες το δεύτερο τρίμηνο του 2021 κερδίζοντας μερίδιο αγοράς 18,8 τοις εκατό και έγινε ο κορυφαίος προμηθευτής. Ο γίγαντας της Νότιας Κορέας έστειλε 54 εκατομμύρια μονάδες πέρυσι το ίδιο τρίμηνο. Η Xiaomi, από την άλλη πλευρά, είδε μια σημαντική αύξηση των αποστολών από έτος σε έτος με 53,1 εκατομμύρια μονάδες να αποστέλλονται το 2ο τρίμηνο του 2021, με ποσοστό 16,9% του μεριδίου αγοράς. Πρόκειται για μια τεράστια αύξηση από 28,5 εκατομμύρια μονάδες που αποστέλλονται το ίδιο τρίμηνο πέρυσι, παίρνοντας το 10,3 % του μεριδίου αγοράς. Η εταιρεία έχει σημειώσει αύξηση 86,6% από έτος σε έτος στις αποστολές.

Η Apple πέρασε στην τρίτη θέση, αναφέρει η IDC, με 44,2 εκατομμύρια αποστολές και 14,1 τοις εκατό μερίδιο αγοράς. Το ίδιο τρίμηνο πέρυσι, η Apple απέστειλε 37,6 εκατομμύρια μονάδες και απολάμβανε μερίδιο αγοράς 13,6 %. Η Oppo και η Vivo κατέλαβαν την τέταρτη και πέμπτη θέση στη λίστα της IDC με 32,8 εκατομμύρια και 31,6 εκατομμύρια αποστολές, αντίστοιχα. Και οι δύο προμηθευτές smartphone κατέλαβαν μερίδιο αγοράς 10,5 % και 10,1 % ο καθένας.

Στις αγορές όπου η Huawei και η LG είναι ισχυρότερες (Κίνα και ΗΠΑ), οι εταιρείες αντιμετωπίζουν διαφορετικές πιθανότητες να αποκτήσουν μερίδιο αγοράς. Στις ΗΠΑ, η IDC αναφέρει ότι η Motorola, η TCL και η OnePlus παρουσίασαν κέρδη από έτος σε έτος πέρα ​​από αυτά που έχουν δει τα τελευταία χρόνια λόγω της αποχώρησης της LG. Στην Κίνα, η Xiaomi, η Oppo, η Vivo και η Apple συνέχισαν να κερδίζουν από τη ραγδαία πτώση της Huawei.

Η IDC αναφέρει ότι η κινεζική μάρκα Realme σημείωσε την ταχύτερη ανάπτυξη σε ετήσια βάση μεταξύ των 10 κορυφαίων στο 149 τοις εκατό και πάνω από τα τρία τέταρτα του όγκου της προέρχονται από εκτός Κίνας.Comments (0)

Επισκευές Laptop

Είστε στο σωστό μέρος για την επισκευή του υπολογιστή σας και του Laptop σας.

Είμαστε εξειδικευμένο SERVICE σε όλες τις μάρκες laptop και διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για το laptop σας.

Επισκευάζουμε απο μια πολύ μικρή βλάβη μέχρι και πολύ δύσκολες βλάβες της μητρικής πλακέτας. Καμένη μητρική, πρόβλημα bios, κάρτα γραφικών, πρόβλημα σκληρού δίσκου, αλλαγή οθόνης, αλλαγή πληκτρολογίου, αναβάθμιση ταχύτητας του laptop, ανάκτηση δεδομένων απο σκληρό δίσκο και όλες τις πιθανές βλάβες, είμαστε εδώ για εσάς!

Κάποιες από τις μάρκες που είμαστε εξειδικευμένοι και αναλαμβάνουμε είναι:

 • Επισκευή Acer
 • Επισκευή Asus
 • Επισκευή Apple
 • Επισκευή Hp
 • Επισκευή Compaq
 • Επισκευή Dell
 • Επισκευή Lenovo
 • Επισκευή Toshiba
 • Επισκευή Sony vaio
 • Επισκευή Fujitsu
 • Επισκευή Lg
 • Επισκευή MSI
 • Επισκευή Packard Bell
 • Επισκευή Turbox

Παρέχουμε service και ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα.

Για οποιαδήποτε ερώτησή σας καλέστε στα καταστήματά μας

Αμπελόκηποι Αθήνα, Λ. Κηφισίας 44, 11526 τηλ. 2130248060 - 2107790014

Αιγάλεω, Θηβών 461, 12243 Τηλ. 2117353345

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για να

διευκολύνει την παροχή των υπηρεσιών.

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου,

αποδέχεστε τη χρήση των  cookie