Κάρτα Γραφικών laptop
Κάρτα Γραφικών laptop
Κάρτα Γραφικών laptop
Κάρτα Γραφικών laptop

Επισκευή κάρτας Γραφικών laptop

16 Αξιολογήσεις
Διαθέσιμο σε 2-3 ημέρες
48,39 €

Παρέχουμε επισκευή στις κάρτες γραφικών laptop όλων των Εταιριών. 

Όπως σε όλες τις επισκευές δίνουμε εγγύηση 1 ΕΤΟΥΣ, η καλύτερη εγγύηση που υπάρχει στην αγορά ειδικά για κάρτες γραφικών

Επιλέξτε τον τύπο της κάρτας που έχετε για να δείτε την τιμή σας.

Τύπος κάρτας γραφικών
Χρόνος επισκευής
 • 1-2 ημέρες

 

Θέλετε να μας ρωτήσετε?

2130248060 ή 2107790014

Συμπτώματα προβληματικής κάρτας γραφικών

 • Γραμμές οριζόντιες ή κάθετες στην οθόνη

 • Κακή απόδοση χρωμάτων

 • Μαύρη οθόνη κατά το άνοιγμα του laptop

 • Μπλέ οθόνη

 • Διάσπαρτα μικρά τετράγωνα με "ιερογλυφικά" στην οθόνη

 • Χαμηλή ανάλυση της οθόνης

 • Αποτυχία εγκατάστασης οδηγών (drivers) κάρτας γραφικών

 • Διακοπές ή σβήσιμο κατα την αναπαραγωγή video

 • Μπλέ οθόνη κατά την αναπαραγωγή video ή παιχνιδιών

Η Επισκευή κάρτας γραφικών είναι μία απο τις πιο συνήθεις επισκευές για το εργαστήριό μας, λόγω κυρίως υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται στο laptop και ειδικά στην κάρτα γραφικών κατά την διάρκεια λειτουργίας, ως αποτέλεσμα της μη συντήρησης του συστήματος ψύξης και με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία της κάρτας γραφικών laptop.
Η συγκεκριμένη επισκευή έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και χρειάζεται μεγάλη εξειδίκευση και εξειδικευμένα μηχανήματα επίσης. Η επιχείρησή μας έχει ποσοστό επιτυχίας επισκευής κάρτας γραφικών πάνω απο 95%, δηλαδή στις 100 επισκευές είναι επιτυχημένες οι 95 και με αντοχή στον χρόνο για πάνω απο 2 χρόνια με βάση τα στατιστικά των επισκευών μας.

Η επισκευή γίνεται με επαγγελματικό τρόπο και με μηχανήματα και υλικά, ειδικά για επισκευές καρτών γραφικών.
Σε εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι πως αν αν κάρτα γραφικών επιδέχεται επισκευής, είναι βέβαιο πως θα επισκευαστεί σωστά και θα αντέξει στο χρόνο. 
Μετά την επισκευή υπάρχει περίοδος δοκιμών απόδοσης και επιπέδων θερμοκρασίας της κάρτας γραφικών. Εφόσον περάσει επιτυχώς αυτά τα test τότε παραδίδεται σε εσάς με εγγύηση 1 ΕΤΟΥΣ
Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους εγγυήσεων εδώ 
(**Δεν παραλαμβάνουμε αποσυναρμολογημένα laptop και μεμονωμένα εξαρτήματα! )
 • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επισκευής πατήστε ΕΔΩ

 • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αποστολής του laptop με courier πατήστε ΕΔΩ

 • Για πληροφορίες σχετικά με με την εγγύηση επισκευής πατήστε ΕΔΩ

ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η επισκευή αυτή δεν είναι μια standar διαδικασία η οποία έχει το ίδιο αποτέλεσμα ανεξαρτήτως του ποιος την κάνει με όποιο κόστος. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως είναι μεγάλο το ρίσκο να επιλέξετε μη εξειδικευμένα εργαστήρια  service laptop ή και οποιονδήποτε λέει πως επισκευάζει κάρτες γραφικών σε "super τιμή" στο σπίτι του ή στον χώρο σας κλπ, διότι στο τέλος θα έχετε ένα καμένο laptop το οποίο θα κάνει μόνο για ανακύκλωση, διότι μετά απο μια αποτυχημένη επισκευή το chip της κάρτας γραφικών είναι για πέταμα.
Επίσης μην πέφτετε στην παγίδα των video στο youtube που επισκευάζουν την κάρτα γραφικών στον φούρνο του σπιτιού τους ή με πιστολάκι μαλλιών. Αυτό πού γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και εφόσον πρώτα δεν έχει καταστραφεί το chip, είναι ότι το υλικό διαστέλλεται λόγο της θερμότητας και προσωρινά οι προβληματικές κολλήσεις κάνουν επαφή. Όμως όταν θα γίνει συστολή η κάρτα θα σταματήσει να λειτουργεί πάλι. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με το περιβόητο reflow διότι οι κολλήσεις δεν λιώνουν για να ξανα κολλήσουν αλλά απλά το υλικό διαστέλλεται. Με λίγα λόγια η διαδικασία επισκευής της κάρτας γραφικών απαιτεί η θερμότητα να φτάσει στην απαιτούμενη θερμοκρασία (218 βαθμούς) μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό όριο. Για να γίνει αυτό χρειάζονται εξειδικευμένα μηχανήματα με θερμόμετρα ακριβείας και εξειδικευμένους χειριστές. Τα μηχανήματα επίσης παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην ποιότητα της επισκευής. Τα περισσότερα εργαστήρια χρησιμοποιούν μηχανήματα θερμού αέρα ή ακόμα και IR φτηνής κατασκευής και με θερμόμετρα με απόκλιση -15 - +15 βαθμούς με αποτέλεσμα να είναι θέμα τύχης η επισκευή.

Εγγύηση Επισκευής της κάρτας γραφικών?

Πολλοί πελάτες μας ρωτάνε πως εμείς παρέχουμε τέτοιες εγγυήσεις στις επισκευές όταν όλοι δίνουν στην καλύτερη περίπτωση μέχρι 6 μήνες εγγύηση. Η απάντηση είναι ότι όταν έχουμε στο ιστορικό μας χιλιάδες επισκευές σε κάρτες γραφικών με πάνω απο 95% επιτυχία και με διάρκεια ζωής κατα μέσο όρο πάνω απο 3 χρόνια τότε νιώθουμε την σιγουριά για την ποιότητα των επισκευών μας. Άλλοι πελάτες μας ρωτάνε αν όλες οι επισκευές είναι πετυχημένες και όλες έχουν διάρκεια στον χρόνο. Η απάντηση είναι ότι όχι δεν είναι όλες οι επισκευές πετυχημένες διότι αυτό έχει να κάνει και με την κατάσταση του ίδιου του chip. Αν το chip δεν μπορεί να επισκευαστεί ή ακόμα και αν επισκευαστεί να μην αντέξει στον χρόνο, ναί βεβαίως υπάρχει αυτή η πιθανότητα αλλά συνήθως είναι μικρή και για αυτό άλλωστε παρέχουμε την εγγύηση επισκευής. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι αν το λαπτοπ σας επιδέχεται επισκευής τότε έχουμε την σιγουριά να σας πούμε ότι μπορούμε να το επισκευάσουμε αξιόπιστα και με εργοστασιακές προδιαγραφές.      

Δείτε παρακάτω φωτογραφία απο αποτυχημένη επισκευή κάρτας γραφικών απο άλλο εργαστήριο.


καμένη κάρτα γραφικών

 

Αυτή η κάρτα γραφικών είναι απο Laptop το οποίο μας έφερε πελάτης για επισκευή και το οποίο είχε πάει σε άλλο εργαστήριο που του είχαν υποσχεθεί καλή επισκευή με μικρό κόστος. Το Chip έχει φουσκώσει στον φορέα, όπως φαίνεται στους κόκκινους κύκλους και έχει ραγίσει το στέλεχος, συνεπώς είναι πλέον άχρηστο και σε αυτές τις περιπτώσεις καταστρέφεται συνήθως και η πλακέτα με αποτέλεσμα την μη δυνατότητα επιπλέον επισκευής ή αντικατάστασης του chip. Το αποτέλεσμα αυτής της επισκευής μας λέει πως η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε ξεπέρασε τους 280 βαθμούς όταν η σωστή θερμοκρασία αποκόλλησης είναι 218 βαθμούς άρα είτε δεν υπήρχε θερμόμετρο στο μηχάνημα είτε έδειχνε άλλη θερμοκρασία, επίσης οι εργοστασιακές "κόλλες" περιμετρικά του chip δεν αφαιρέθηκαν, που σημαίνει ότι προοριζόταν για γρήγορη επισκευή τύπου reflow και προφανώς ο χειριστής δεν είχε την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση να κατανοήσει όλα αυτά.
Παίζει λοιπόν πολύ μεγάλο ρόλο να επιλέξετε σωστά ποιος θα επισκευάσει το laptop σας διότι θα έχει μόνο μια ευκαιρία επισκευής και αξίζει να το πάτε στους καλύτερους.

Δείτε παρακάτω ένα επισκευασμένο Laptop απο εμάς. Το Laptop αυτό παρουσίαζε γραμμές στην οθόνη και είχε πολύ χαμηλή ανάλυση: 

 • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επισκευής πατήστε ΕΔΩ

 • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αποστολής του laptop με courier πατήστε ΕΔΩ

 • Για πληροφορίες σχετικά με με την εγγύηση επισκευής πατήστε ΕΔΩ

16 Αξιολογήσεις

Macbook pro a1398
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την επισκευη και την συνολικη εξυπηρετηση. Η καρτα γραφικων ξαφνικα παρουσιασε γραμμες στην οθονη. Το πηρα πισω επισκευασμενο την επομενη μερα.
την

Toshiba A300
Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Το παρέδωσα Δευτέρα και το παρέλαβα Τετάρτη πρωί επισκευασμένο. Τεχνικά δεν γνωρίζω για να πω αλλά πρίν δεν έδειχνε τίποτα και τώρα δουλεύει μια χαρά.
την

Macbook
Το πήγα στη Αγγλία για επισκευή στην κάρτα γραφικών και μου ζήτησαν 350 λίρες. Ένας συνάδελφος εκεί μου είπε ότι όλοι εκεί με τέτοια προβλήματα τα φέρνουν στο drlaptop όταν έρχονται Ελλάδα. Το έφερα εδώ και μετά απο 2 μέρες το πήρα επισκευασμένο με 150 ευρώ και εγγύηση ένα χρόνο. Στην Αγγλία μου έδιναν εγγύηση 1 μήνα!!. Πάρα πολύ καλή δουλειά και πολύ καλή εξυπηρέτηση. Ευχαριστώ πολύ!!
την

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
Πρόκειται για επαγγελματίες. Ευχαριστώ για το VAIO VGNFW51ZF που αναστήσατε. Είναι οι μόνοι που δίνουν ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ εγγύηση. Τυχαίο; ; ;
την

MACBOOK PRO
Το είχα ξαναφτιάξει αλλού και χάλασε σε 2 μήνες. Εδώ μου εξήγησαν ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να αλλάξουμε το chip λόγω της αμφιβόλου ποιότητος προηγούμενης επισκευής. Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει η τεχνική δυνατότητα να αλλαχτεί το chip οπότε και είπα να προχωρήσουν. Τώρα το έχω ήδη 6 μήνες και όλα λειτουργούν σωστά και με λειτουργία σε γραφιστικά προγράμματα. Πριν ένα μήνα επισκευάσαμε άλλα δύο mac pro που έχουμε στο γραφείο πάλι με κάρτα γραφικών και τα δυο και λειτουργούν και αυτά μια χαρά. Καλές τιμές αλλά το κυριότερο είναι ότι σου φτιάχνουν το μηχάνημα.
την

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΡΤΑΣ TOSHIBA C660
Έχουμε φέρει 3 laptop συνολικά. Το πρώτο πριν 3 χρόνια το δεύτερο πριν 2 χρόνια και το τελευταίο τώρα. Και τα τρία με πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Τα 2 που είχαμε φτιάξει δουλεύουν μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Το τελευταίο επισκευάστηκε και αυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα αλλά περισσότερο ότι έχω να πάω κάπου αξιόπιστα όταν έχω πρόβλημα. Επειδή είμαστε εταιρία και έχουμε πολλά μηχανήματα παλιότερα πηγαίναμε δεξιά αριστερά σε ημιμαθείς τεχνικούς και αλυσίδες με πιτσιρικάδες που δεν ξέρουν τι είναι το enter και πετάγαμε λεφτά μόνο για να μας πουν ότι δεν φτιάχνεται. Τυχαία φέραμε το πρώτο laptop στο drlaptop και από τότε είμαστε πιστοί γιατί έτσι δουλεύουν οι επαγγελματίες. Εφόσον δεν είχα κάνει αξιολόγηση τόσα χρόνια είπα στην τελευταία επισκευή να κάνω μία μεγάλη μια και καλή. Ευχαριστώ πολύ.
την

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑCER !!!
Είναι το δεύτερο laptop που επισκευάζω εδώ. Tο πρώτο είχε πρόβλημα στην μητρική.Τι να πω για τον άνθρωπο,δεν έχω λόγια, ΑΡΙΣΤΟΣ !!!!! Γνώστης της δουλειάς του,συνεπής,σοβαρός,αξιόλογος άνθρωπος κι επαγγελματίας!!! Τον συνιστώ ανεπιφύλαχτα σε ότι έχει σχέση με τον υπολογιστή σας!!! Σας ευχαριστώ!!
την

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ DELL N5010
Είναι το δεύτερο laptop που επισκευάζω εδώ. Και το πρώτο είχε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών (sony vaio) και δουλεύει πλέον 2 χρόνια μετά την επισκευή όταν άλλοι μου έλεγαν να το πετάξω. Το Dell μου έβγαλε μαύρη οθόνη και δεν έδειχνε τίποτα. Δύο μέρες στο service και το πήρα επισκευασμένο με 100€ όσο είχα πληρώσει και για το sony και χωρίς να πληρώσω το πήγαινε-έλα στην Πάτρα. Εδώ μου ζήταγαν 150€ και μου έδιναν 2 μήνες εγγύηση αντί για ένα χρόνο στο drlaptop. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχε αναλυτική απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις μου. Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και για αυτό είπα να πω δυο καλά λόγια. Συνεχίστε έτσι.
την

Sony Vaio
Μετά από επισκευή της κάρτας γραφικών,το λάπτοπ μου δουλεύει τέλεια! Ο doctor δεν είναι γιατρός...είναι θεούλης! Ανέστησε το λαπτοπάκι μου μετά από 4 χρόνια που το είχα σε κώμα, διότι μου είχαν ζητήσει τρελά ποσά...Σας υπερευχαριστώ!!!
την

TURBO-X maestro
To λαπτοπ ειχε προβλημα στην καρτα γραφικων . Μετα την επισκευη ολα ειναι μια χαρα οπως και πριν. Συνιστω τον dr laptop ανεπιφυλακτα.
την

MACBOOK PRO
Το mac μου είχε γραμμές στην οθόνη. Η αντιπροσωπεία μου έδωσε κόστος 1200€ και εδώ το έφτιαξα με 150€. Πολύ καλή δουλειά και πολύ λογικό κόστος. Το βασικότερο ήταν ότι απαντάνε σε ότι ρωτήσεις και σου εξηγούν αναλυτικά χωρίς να σε ξεπετάνε. Μπράβο πάλι αν και τα είπα και από κοντά.
την

toshiba c660
πάρα πολύ καλή δουλειά μια ακομη φορα. Δεν εχω λόγια ευχαριστώ πολύ για την άψογη εξυπηρέτηση
την

Επισκευή κάρτας Γραφικών laptop
σας ευχαριστω πολυ για την γρηγορη επισκευη και αποστολη στην επαρχια δεν εδειχνε τιποτα μαυρη οθονη τωρα λειτουργει κανονικα
την

Sony vaio vpcel1e1e
Όλα άψογα, το laptop δουλεύει πολύ καλά μετά την επισκευή της κάρτας γραφικών.
την

Επισκευη καρτας γραφικων HP
Αυτό ειναι το δευτερο λαπτοπ που μου επισκευαζουν την καρτα γραφικων. Το μοντελο ειναι DV7-6150EV και δεν εδειχνε τιποτα στην οθονη. Πλεον δουλευει μια χαρα. Ευχαριστω πολυ.
την

Γρήγορη εξυπηρέτηση
Ζήτησα να γίνει με προτεραιότητα η επισκευή επειδή έφευγα ταξίδι και το πήρα την επόμενη μέρα με επισκευή κάρτας γραφικών!!
την
Επισκευές Laptop

Είστε στο σωστό μέρος για την επισκευή του υπολογιστή σας και του Laptop σας.

Είμαστε εξειδικευμένο SERVICE σε όλες τις μάρκες laptop και διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για το laptop σας.

Επισκευάζουμε απο μια πολύ μικρή βλάβη μέχρι και πολύ δύσκολες βλάβες της μητρικής πλακέτας. Καμένη μητρική, πρόβλημα bios, κάρτα γραφικών, πρόβλημα σκληρού δίσκου, αλλαγή οθόνης, αλλαγή πληκτρολογίου, αναβάθμιση ταχύτητας του laptop, ανάκτηση δεδομένων απο σκληρό δίσκο και όλες τις πιθανές βλάβες, είμαστε εδώ για εσάς!

Κάποιες από τις μάρκες που είμαστε εξειδικευμένοι και αναλαμβάνουμε είναι:

 • Επισκευή Acer
 • Επισκευή Asus
 • Επισκευή Apple
 • Επισκευή Hp
 • Επισκευή Compaq
 • Επισκευή Dell
 • Επισκευή Lenovo
 • Επισκευή Toshiba
 • Επισκευή Sony vaio
 • Επισκευή Fujitsu
 • Επισκευή Lg
 • Επισκευή MSI
 • Επισκευή Packard Bell
 • Επισκευή Turbox

Παρέχουμε service και ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα.

Για οποιαδήποτε ερώτησή σας καλέστε στα καταστήματά μας

Αμπελόκηποι Αθήνα, Λ. Κηφισίας 44, 11526 τηλ. 2130248060 - 2107790014

Αιγάλεω, Θηβών 461, 12243 Τηλ. 2117353345

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για να

διευκολύνει την παροχή των υπηρεσιών.

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου,

αποδέχεστε τη χρήση των  cookie