Αναβάθμιση ταχύτητας λαπτοπ

  Αναβάθμιση ταχύτητας λαπτοπ

  Αναβάθμιση λαπτοπ. Αναβάθμιση του σκληρούδίσκου, μνήμης RAM, αναβάθμιση επεξεργαστή, αναβάθμιση λειτουργικού Windows. Όποιο πρόβλημα και να υπάρχει μπορούμε να βρούμε την λύση.

   

  Το Laptop είναι αργό?

  Είναι πολλές οι περιπτώσεις που είτε λόγω χρήση ετών είτε λόγω αγοράς ενός λαπτοπ με χαμηλά χαρακτηριστικά, η χρήση του είναι απελπιστικά πάρα πολύ αργή. Το ερώτημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το αναβαθμίζω ή παίρνω καινούργιο? Η απάντηση είναι ότι εξαρτάται απο το τι μπορεί να αναβαθμιστεί και τι όχι.

  Επεξεργαστής (CPU)

  Αν όταν αγοράσαμε το λαπτοπ μας επιλέξαμε laptop με πολύ μικρό επεξεργαστή τότε η αναβάθμιση μπορεί και να είναι ασύμφορη είτε γιατί το κόστος του επεξεργαστή (αν μπορεί να αναβαθμιστεί) μπορεί να είναι πολύ μεγάλο είτε γιατί μπορεί το laptop να μην έχει συμβατότητα με άλλο επεξεργαστή. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως εξετάζουμε την δυνατότητα αναβάθμισης της μνήμης RAM και του σκληρού δίσκου, αντικαθιστώντας τον παλιό με νέο SSD. 

  Μνήμη RAM

  Η μνήμη RAM είναι η συνηθέστερη αναβάθμιση και συνήθως και η πιο εύκολη. Το κόστος συνήθως δεν είναι μεγάλο και εξαρτάται φυσικά απο το μέγεθος της αναβάθμισης και τον τύπο της μνήμης που θα επιλέξουμε. Η συνηθέστερη αναβάθμιση που προτείνουμε στους πελάτες μας είναι ο διπλασιασμός της μνήμης. Δηλαδή ένα λαπτοπ με μνήμη 2GB να αναβαθμιστεί σε 4GB, ένα λαπτοπ με μνήμη 4GB  να αναβαθμιστεί σε 8GB.  Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να απαιτούν πολύ μεγαλύτερη αναβάθμιση π.χ για να τρέξουν ειδικά προγράμματα.

  Σκληρός Δίσκος

  Επίσης μια συνηθισμένη αναβάθμιση είναι η αντικατάσταση του μηχανικού δίσκου με δίσκο SSD. Αυτή η αναβάθμιση είναι συνήθως με τα μεγαλύτερα απτά αποτελέσματα στην ταχύτητα του λαπτοπ. Επίσης λόγω της εξέλιξης ων σκληρών δίσκων solid state (SSD) οι τιμές είναι πλέον προσιτές και στις περισσότερες περιπτώσεις συμφέρουσες για μια αναβάθμιση. Φυσικά το κόστος εξαρτάται απο τον δίσκο που θα επιλέξουμε σε ταχύτητα και χώρο αποθήκευσης

  Τα αποτελέσματα αναβάθμισης μετά απο αντικατάσταση δίσκου με SSD είναι συνήθως εντυπωσιακά. Ακόμη και σε περιπτώσεις λαπτοπ με πολύ μικρό επεξεργαστή π.χ. 1Ghz, η απόδοση είναι εμφανής.

  Οθόνη

  Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει η ανάγκη αναβάθμισης της οθόνης με οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης και τεχνολογία IPS. Συνήθως αυτό είναι εφικτό να γίνει διότι τα περισσότερα σύγχρονα λαπτοπ έχουν την δυνατότητα ανάλυσης 1920x1080 αντί των 1366x768 έχει για παράδειγμα μια κλασική οθόνη. 

  Αξίζει τελικά να αναβαθμίσω?


  Η απάντηση δεν είναι πάντα ΝΑΙ.  Θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κάποιοι παράγοντες οι οποίοι θα εξασφαλίζουν η σωστή λειτουργία του υπολογιστή μας και για τα επόμενα χρόνια.

  Η γενική αρχή είναι ότι αξίζει να αναβαθμιστεί ένα laptop ή σταθερός υπολογιστής όταν η τεχνολογία του δεν είναι τελείως ξεπερασμένη. Για παράδειγμα ένα laptop ή σταθερός υπολογιστής με επεξεργαστή μονοπύρηνο και μνήμη 1GB θα είχε ως αποτέλεσμα μια μεγάλου κόστους αναβάθμιση με μικρή αξία στο αποτέλεσμα.

  Ας αναλύσουμε ποια είναι τα συνήθη στάδια μια αναβάθμισης και τι περιμένουμε ως αποτέλεσμα.

  Μία τυπική αναβάθμιση συνήθως  αφορά στην μνήμη ram και τον σκληρό δίσκο.Σε πολλές περιπτώσεις μπορούμε να αναβαθμίσουμε και τον επεξεργαστή (cpu).

  Ο κύριος και βασικός λόγος μιας αναβάθμισης είναι η ταχύτητα.  Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε την ταχύτητα του υπολογιστή όσο το δυνατόν περισσότερο με βάση τις αρχικές προδιαγραφές του κατασκευαστή.  Για παράδειγμα εάν ένας υπολογιστής η laptop είχε αρχική μνήμη 2GB και ο κατασκευαστής προέβλεπε maximum μνήμη 4gb αυτό είναι και το όριο στο οποίο μπορούμε να φτάσουμε.  Βεβαίως σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση της μνήμης είναι οι προδιαγραφές της μνήμης όπως η ταχύτητα χρονισμού να είναι στα πλαίσια του κατασκευαστή τα οποία πρέπει να ακολουθούμε για την ομαλή λειτουργία υπολογιστή μας.

  Επίσης στην περίπτωση αναβάθμισης του επεξεργαστή (cpu),  αυτή θα πρέπει να γίνεται πάλι ακολουθώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή. Για παράδειγμα  εάν ένας υπολογιστής ή laptop έχει επεξεργαστή i3 και οι προδιαγραφές για το συγκεκριμένο υπολογιστή προέβλεπαν επεξεργαστή μέχρι και i5,  τότε μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον υπολογιστή μας μέχρι αυτό το επίπεδο.  δεν μπορούμε να αποκλίνουμε τοποθετώντας έναν επεξεργαστή i7 διότι Ακόμη και στην περίπτωση στην οποία το σύστημα Θα λειτουργούσε Πιθανότατα θα δημιουργούσε εμπλοκές στην καλή λειτουργία του συστήματος όπως για παράδειγμα πιθανές μπλε οθόνες,  Τυχαίες επανεκκινήσεις, Και γενικότερα απρόβλεπτη συμπεριφορά.

  Η αναβάθμιση του δίσκου θεωρείται και η πιο εύκολη αναβάθμιση η οποία μπορεί να γίνει σε έναν υπολογιστή ή laptop.  τα τελευταία χρόνια η αναβάθμιση αυτή αφορά τους καινούργιους δίσκους τεχνολογίας SSD.  Οι δίσκοι Αυτοί μας προσφέρουν ταχύτητα η οποία είναι πολλαπλάσια από την ταχύτητα ενός μηχανικού δίσκου.  Η αναβάθμιση αυτή  είναι σχετικά χαμηλού κόστους αλλά μεγάλης αξίας.  προσφέρει στο laptop η στον υπολογιστή μας  ανανέωση ζωής για αρκετά ακόμη χρόνια. Συνήθως με την αναβάθμιση του δίσκου αναβαθμίζουμε και το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή στην τελευταία έκδοση όπου αυτό είναι εφικτό.  Για παράδειγμα όλοι οι υπολογιστές με Windows 7,  8,  8.1  μπορούν να αναβαθμιστούν σε Windows 10.

  Ακολουθώντας όλες τις παραπάνω αρχές θα έχουμε ένα σύστημα μετά την αναβάθμιση το οποίο θα είναι σύγχρονο, ακολουθώντας τις απαιτήσεις του σήμερα.

  Σε όλες τις περιπτώσεις που οι πελάτες μας παίρνουν στα καταστήματά μας laptop υπολογιστή για αναβάθμιση πριν προχωρήσουμε ή προτείνουμε κάποια αναβάθμιση στον πελάτη μας πρώτα ελέγχουμε την συνολική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο υπολογιστής.  αν δηλαδή είναι σε μία κατάσταση η οποία δικαιολογεί Το κόστος της αναβάθμισης ώστε μπορεί να αποσβέσει αυτό το κόστος στα επόμενα χρόνια.  μετά τον έλεγχο της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο υπολογιστής προτείνουμε στον πελάτη στον πελάτη μας να προχωρήσει με την αναβάθμιση ή όχι. Σκοπός μας είναι το τελικό αποτέλεσμα να δεις ευχαριστημένο τον πελάτη με ένα σύστημα τον οποίο θα τον εξυπηρετητεί σε όλες τις καθημερινές του ανάγκες.

  • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επισκευής πατήστε ΕΔΩ

  • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αποστολής του laptop με courier πατήστε ΕΔΩ

  • Για πληροφορίες σχετικά με με την εγγύηση επισκευής πατήστε ΕΔΩ

  Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις
  Επισκευές Laptop

  Είστε στο σωστό μέρος για την επισκευή του υπολογιστή σας και του Laptop σας.

  Είμαστε εξειδικευμένο SERVICE σε όλες τις μάρκες laptop και διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για το laptop σας.

  Επισκευάζουμε απο μια πολύ μικρή βλάβη μέχρι και πολύ δύσκολες βλάβες της μητρικής πλακέτας. Καμένη μητρική, πρόβλημα bios, κάρτα γραφικών, πρόβλημα σκληρού δίσκου, αλλαγή οθόνης, αλλαγή πληκτρολογίου, αναβάθμιση ταχύτητας του laptop, ανάκτηση δεδομένων απο σκληρό δίσκο και όλες τις πιθανές βλάβες, είμαστε εδώ για εσάς!

  Κάποιες από τις μάρκες που είμαστε εξειδικευμένοι και αναλαμβάνουμε είναι:

  • Επισκευή Acer
  • Επισκευή Asus
  • Επισκευή Apple
  • Επισκευή Hp
  • Επισκευή Compaq
  • Επισκευή Dell
  • Επισκευή Lenovo
  • Επισκευή Toshiba
  • Επισκευή Sony vaio
  • Επισκευή Fujitsu
  • Επισκευή Lg
  • Επισκευή MSI
  • Επισκευή Packard Bell
  • Επισκευή Turbox

  Παρέχουμε service και ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα.

  Για οποιαδήποτε ερώτησή σας καλέστε στα καταστήματά μας

  Αμπελόκηποι Αθήνα, Λ. Κηφισίας 44, 11526 τηλ. 2130248060 - 2107790014

  Αιγάλεω, Θηβών 461, 12243 Τηλ. 2117353345

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για να

  διευκολύνει την παροχή των υπηρεσιών.

  Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου,

  αποδέχεστε τη χρήση των  cookie