Καθαρισμός ιών - spyware

  Καθαρισμός ιών - spyware

  Διαθέσιμο σε 2-3 ημέρες
  24,19 €

  Καθαρισμός ιών, spyware, malware, καθαρισμός συστήματος 

   

  Το laptop κόλλησε ιούς?

  Αν το laptop σας καθυστερεί, πετάει διαφημίσεις και παράθυρα που δεν ανοίξατε εσείς τότε έχετε "κολλήσει" ιούς και προγράμματα spyware και malware. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει άμεσα να προχωρούμε σε καθαρισμό των ιών διότι εγκυμονούν πολλούς κινδύνους.

   

  Υπάρχουν άπειροι ιοί, κάποιοι απο τους οποίους ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Η επικινδυνότητα δεν αφορά τόσο πολύ το λαπτοπ ως μηχάνημα μια και συνήθως η ζημιές είναι σε επίπεδο software αλλά περισσότερο μας ενδιαφέρει η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων μας. Συνήθων οι ιοί στοχεύουν στους κωδικούς μας που χρησιμοποιούμε για ebanking και πιστωτικές κάρτες. Επίσης τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συνηθισμένοι οι ιοί οι οποίοι κρυπτογραφούν τα δεδομένα του σκληρού μας δίσκου και μετά ζητούν "λύτρα" με πληρωμή σε κρυπτο νομίσματα για να δώσουν στον χρήστη τον κωδικό αποκρυπτογράφησης των δεδομένων

   

  Οι περισσότεροι χρήστες έχουν την εντύπωση ότι εγκαθιστώντας ένα πρόγραμμα antivirus είναι προστατευμένοι 100% απο ιούς. Προφανώς αυτό δεν ισχύει μιας και οι τρόποι που παρεισφρέει ένας ιός είναι πολλοί. Γενικότερα οι κανόνες είναι η προσεκτική πλοήγηση στο internet χωρίς να ανοίγουμε παράθυρα που μπορεί να αναδύονται, να μην παρασυρόμαστε απο δήθεν σελίδες που έχουν κάποια απίθανη προσφορά π.x δωρεάν ένα iphone, όπως επίσης να μην ανοίγουμε email τα οποία προέρχονται απο άτομα που δεν γνωρίζουμε ή όταν εμπεριέχουν συνημμένα αρχεία τύπου .exe , .zip .rar κλπ.

   

  Σε κάποιες περιπτώσεις στις οποίες ένα laptop έχει κάποιον επικίνδυνο ιό, συνήθως προτιμούμε την διαδικασία επανεγκατάστασης του λειτουργικού (format) ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ο ιός δεν υπάρχει στο σύστημά μας. Αν φυσικά μεταφέρουμε αρχεία (backup) απο το μολυσμένο λαπτοπ πρέπει οπωσδήποτε να ελεγχθούν με πρόγραμμα antivirus για υπολείμματα ιού και να καθαριστούν αν πρέπει.

   

  Τι antivirus να εγκαταστήσω?

  Γενικότερα προτιμούμε γνωστές εταιρίες antivirus και καλό θα ήταν να επιλέγουμε τις internet security εκδόσεις απο τις απλές εκδόσεις antivirus. Αξίζει να επενδύσετε ένα μικρό ποσό ετησίως για την προστασία του υπολογιστή σας όσο το δυνατόν καλύτερα μιας και όπως είπαμε δεν υπάρχει προστασία 100%.

   

  Τα Free Antivirus που κατεβάζουμε απο το internet ναι μεν παρέχουν μια βασική προστασία αλλά μέχρι εκεί. Αν η κάλυψη των free antivirus ήταν στο full τότε δεν θα παρείχαν και εκδόσεις προς πώληση οι ίδιες εταιρίες. Ειδικά για χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν ebanking ή άλλες χρηματοπιστωτικές εφαρμογές, η εγκατάσταση ενός καλού antivirus είναι επιβεβλημένη.

  • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επισκευής πατήστε ΕΔΩ

  • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αποστολής του laptop με courier πατήστε ΕΔΩ

  • Για πληροφορίες σχετικά με με την εγγύηση επισκευής πατήστε ΕΔΩ

   

    

  Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις
  Επισκευές Laptop

  Είστε στο σωστό μέρος για την επισκευή του υπολογιστή σας και του Laptop σας.

  Είμαστε εξειδικευμένο SERVICE σε όλες τις μάρκες laptop και διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για το laptop σας.

  Επισκευάζουμε απο μια πολύ μικρή βλάβη μέχρι και πολύ δύσκολες βλάβες της μητρικής πλακέτας. Καμένη μητρική, πρόβλημα bios, κάρτα γραφικών, πρόβλημα σκληρού δίσκου, αλλαγή οθόνης, αλλαγή πληκτρολογίου, αναβάθμιση ταχύτητας του laptop, ανάκτηση δεδομένων απο σκληρό δίσκο και όλες τις πιθανές βλάβες, είμαστε εδώ για εσάς!

  Κάποιες από τις μάρκες που είμαστε εξειδικευμένοι και αναλαμβάνουμε είναι:

  • Επισκευή Acer
  • Επισκευή Asus
  • Επισκευή Apple
  • Επισκευή Hp
  • Επισκευή Compaq
  • Επισκευή Dell
  • Επισκευή Lenovo
  • Επισκευή Toshiba
  • Επισκευή Sony vaio
  • Επισκευή Fujitsu
  • Επισκευή Lg
  • Επισκευή MSI
  • Επισκευή Packard Bell
  • Επισκευή Turbox

  Παρέχουμε service και ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα.

  Για οποιαδήποτε ερώτησή σας καλέστε στα καταστήματά μας

  Αμπελόκηποι Αθήνα, Λ. Κηφισίας 44, 11526 τηλ. 2130248060 - 2107790014

  Αιγάλεω, Θηβών 461, 12243 Τηλ. 2117353345

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για να

  διευκολύνει την παροχή των υπηρεσιών.

  Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου,

  αποδέχεστε τη χρήση των  cookie