Βύσμα τροφοδοσίας laptop
  Βύσμα τροφοδοσίας laptop
  Βύσμα τροφοδοσίας laptop
  Βύσμα τροφοδοσίας laptop

  Επισκευή Βύσμα τροφοδοσίας laptop

  Διαθέσιμο σε 2-3 ημέρες
  44,35 €

  Αλλαγή βύσμα τροφοδοσίας laptop με γνήσιο ανταλλακτικό.

  Καλέστε μας στο 2130248060 για το δικό σας μοντέλο Laptop 

  Πρίν απο κάθε επισκευή σας δίνεται επιβεβαίωση της τιμής. 

   

  ΒΥΣΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ LAPTOP

  Πρόβλημα με το βύσμα τροφοδοσίας?

   

  Η αντικατάσταση του βύσματος τροφοδοσίας μολονότι φαίνεται μια απλή επισκευή απαιτεί μεγάλη τεχνογνωσία και ειδικό εξοπλισμό ώστε το αποτέλεσμα της επισκευής να είναι εφάμιλλο με του εργοστασίου.

   

  Λόγω του ότι τα βύσματα τροφοδοσίας είναι συνήθως κολλημένα στην μητρική (motherboard) με 4 - 10 κολλήσεις οι περισσότεροι απλά σας βάζουν ένα απλό βύσμα universal το οποίο συνήθως είναι και πολύ χαμηλής ποιότητας απο πλαστικό το οποίο αν δεν σπάσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι επίφοβο να δημιουργήσει μέχρι και βραχυκύκλωμα στην μητρική και να την αχρηστεύσει. 

   

  Διαθέτουμε stock ανταλλακτικών για σχεδόν το σύνολο των laptop των τελευταίων 15 ετών. Αντικαθιστούμε το βύσμα τροφοδοσίας με γνήσιο ανταλλακτικό. Εμείς δεν μπαίνουμε καν στην διαδικασία να προτείνουμε universal λύσεις εκτός ειδικών περιπτώσεων πολύ παλιών laptop τα οποία δεν έχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά ή ειδικών άλλων περιπτώσεων που όμως ακόμα και σε αυτές χρησιμοποιούμε υψηλών προδιαγραφών ανταλλακτικά

   

  Η αντικατάσταση του βύσματος τροφοδοσίας λαπτοπ απο εμάς σημαίνει επισκευή εργοστασιακού επιπέδου με γνήσια ανταλλακτικά και εγγύηση επισκευής.

   

  Συμπτώματα:

  Ένα προβληματικό βύσμα τροφοδοσίας δεν συνεπάγεται πάντα ότι το laptop σας δεν ανοίγει. Μπορεί να διακόπτεται η φόρτιση της μπαταρίας και να επανέρχεται σε ανύποπτα χρονικά διαστήματα.

  Σε περιπτώσει τις οποίες η μπαταρία του λαπτοπ σας δεν έχει μεγάλη αναμονή ή και καθόλου μπορεί το λαπτοπ να σβήνει στιγμιαία. 

   

  Σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται να κουνάτε το βύσμα γιια να κάνει επαφή και να ανοίξει το λαπτοπ σας ή για αρχίσει η φόρτιση. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να φέρετε το λαπτο σας άμεσα για αντικατάσταση του βύσματος τροφοδοσίας διότι σε πολλές περιπτώσεις είναι τοποθετημένο στην μητρική πλακέτα του λαπτοπ και στην προσπάθειά σας κουνώντας το βύσμα για να ανοίξει το laptop μπορεί να γίνει μόνιμη ζημιά στην μητρική.

   

  Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες όταν βάζουμε τον φορτιστή στο βύσμα τροφοδοσίας του λαπτοπ, να ακούμε έναν ήχο σπινθήρα. Αυτό επίσης είναι μια ένδειξη ότι πιθανόν να έχουμε ενα προβληματικό βύσμα τροφοδοσίας. Επίσης ο σπινθήρας είναι είναι μια επικίνδυνη κατάσταση για την μητρική πλακέτα του λαπτοπ σας. Ενδείκνυται η άεμση αντικατάσταση στο βύσμα τροφοδοσίας για την αποφυγή μεγαλύτερης βλάβης.

   

  Μια άλλη συνηθισμένη περίπτωση είναι το βύσμα τροφοδοσίας να έχει βραχυκυκλώσει. Σε αυτή την περίπτωση συνήθως κατά την τοποθέτηση του φορτιστή στο λαπτοπ ακούγεται στιγμιαία ένας ήχος σπινθήρα και το λαμπάκι στον φορτιστή σβήνει. Αν δείτε το λαμπάκι του φορτιστή να σβήνει, αποσυνδέστε άμεσα τον φορτιστή απο το λαπτοπ διότι υπάρχει η πιθανότητα να καταστραφεί και ο φορτιστής και η μητρική πλακέτα.

   

  Τελευταία και πιο συνηθισμένη περίπτωση είναι βάζοντας τον φορτιστή το λαπτοπ δεν ανοίγει ή δεν ανταποκρίνεται, να μην έχει ένδειξη φόρτισης η ένδειξη λειτουργίας. Σε αυτή την περίπτωση το βύσμα τροφοδοσίας πιθανότατα έχει σπάσει να χρειάζεται αντικατάσταση

    

  • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επισκευής πατήστε ΕΔΩ

  • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αποστολής του laptop με courier πατήστε ΕΔΩ

  • Για πληροφορίες σχετικά με με την εγγύηση επισκευής πατήστε ΕΔΩ

  Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις
  Επισκευές Laptop

  Είστε στο σωστό μέρος για την επισκευή του υπολογιστή σας και του Laptop σας.

  Είμαστε εξειδικευμένο SERVICE σε όλες τις μάρκες laptop και διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για το laptop σας.

  Επισκευάζουμε απο μια πολύ μικρή βλάβη μέχρι και πολύ δύσκολες βλάβες της μητρικής πλακέτας. Καμένη μητρική, πρόβλημα bios, κάρτα γραφικών, πρόβλημα σκληρού δίσκου, αλλαγή οθόνης, αλλαγή πληκτρολογίου, αναβάθμιση ταχύτητας του laptop, ανάκτηση δεδομένων απο σκληρό δίσκο και όλες τις πιθανές βλάβες, είμαστε εδώ για εσάς!

  Κάποιες από τις μάρκες που είμαστε εξειδικευμένοι και αναλαμβάνουμε είναι:

  • Επισκευή Acer
  • Επισκευή Asus
  • Επισκευή Apple
  • Επισκευή Hp
  • Επισκευή Compaq
  • Επισκευή Dell
  • Επισκευή Lenovo
  • Επισκευή Toshiba
  • Επισκευή Sony vaio
  • Επισκευή Fujitsu
  • Επισκευή Lg
  • Επισκευή MSI
  • Επισκευή Packard Bell
  • Επισκευή Turbox

  Παρέχουμε service και ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα.

  Για οποιαδήποτε ερώτησή σας καλέστε στα καταστήματά μας

  Αμπελόκηποι Αθήνα, Λ. Κηφισίας 44, 11526 τηλ. 2130248060 - 2107790014

  Αιγάλεω, Θηβών 461, 12243 Τηλ. 2117353345

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για να

  διευκολύνει την παροχή των υπηρεσιών.

  Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου,

  αποδέχεστε τη χρήση των  cookie