Οι ανακατασκευασμένοι (refurbished) υπολογιστές που εμπορεύεται η εταιρία μας, ΔΕΝ είναι υπολογιστές οι οποίοι είχαν κάποιο ελάττωμα το οποίο επισκευάσαμε. Είναι όλοι πλήρως λειτουργικοί και προέρχονται από μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού οι οποίες τους χρησιμοποιούσαν για τις ανάγκες των στελεχών τους. Οι υπολογιστές οι οποίοι είναι σε καλή κατάσταση και λειτουργικοί ελέγχονται από εμάς και μετά διατίθενται προς πώληση.

Οι υπολογιστές προς πώληση είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση και μπορεί να φέρουν φυσιολογικές φθορές χρήσης π.χ. μικρές γρατζουνιές. Αν κάποια μοντέλα έχουν περισσότερες φθορές π.χ. μεγάλες γρατζουνιές, μεγάλα χτυπήματα ή σπασίματα αυτά θεωρούνται από εμάς δεύτερης κατηγορίας και πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή.

Τα σύνολο σχεδόν των μοντέλων που εισάγουμε είναι μοντέλα business. Είναι δηλαδή μοντέλα επαγγελματικών προδιαγραφών τα οποία είναι εξ’ αρχής σχεδιασμένα να αντέχουν πολύ περισσότερο στον χρόνο και την χρήση από τα απλά μοντέλα που συνήθως πωλούνται στα καταστήματα. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι καινούργια αυτά τα μοντέλα κόστιζαν 2 και 3 φορές περισσότερο από τα απλά μοντέλα με τα ίδια χαρακτηριστικά επεξεργαστή, μνήμης κλπ. Για παράδειγμα ένα μοντέλο που καινούργιο θα κόστιζε 1200€ εμείς το διαθέτουμε με 350€ και με εγγύηση 1 έτος.

Λόγο όλων των παραπάνω αλλά και μετά τον έλεγχο που πραγματοποιούμε, μπορούμε να εγγυηθούμε την καλή λειτουργία  των μηχανημάτων για 1 έτος.

Όλοι οι refurbished υπολογιστές πωλούνται χωρίς εγκατεστημένο από εμάς το λειτουργικό σύστημα. Αν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να ζητήσει να το προμηθευτεί με εγκατεστημένο λειτουργικό πληρώνοντας την άδεια του λειτουργικού και το μέσο εγκατάστασης π.χ. DVD.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ REFURBISHED

Τα προϊόντα ανακατασκευής (refurbished) καλύπτονται από εγγύηση 1 έτους με έναρξη από την ημερομηνία της πώλησης. Η εγγύηση καλύπτει τυχόν βλάβη του μηχανήματος λόγω ελλαττωματικής κατασκευής και δεν ευθύνεται ο χρήστης π.χ σπάσιμο οθόνης, πτώση υγρών κλπ. Σε περίπτωση βλάβης η οποία δεν είναι δυνατόν να επιδιορθωθεί, τότε αυτό θα αντικαθίσταται με άλλο ίδιο αν υπάρχει διαθέσιμο ή από τα διαθέσιμα προς πώληση μηχανήματα την δεδομένη στιγμή. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας μηχάνημα καταβάλλοντας τυχόν  διαφορά τιμήματος.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι μπαταρίες όπου υπάρχουν, οι φορτιστές και ο σκληρός δίσκος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για να

διευκολύνει την παροχή των υπηρεσιών.

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου,

αποδέχεστε τη χρήση των  cookie