Πληκτρολόγια
  Πληκτρολόγια
  Πληκτρολόγια
  Πληκτρολόγια

  Πληκτρολόγια Laptop

  40,00 €
  με ΦΠΑ

  Ανεξαρτήτως της μάρκας laptop, σας αντικαθιστούμε το προβληματικό πληκτρολόγιο με καινούργιο. Καλέστε μας στο 2130248060 για να σας δώσουμε κόστος με βάσει τον κωδικό του δικού σας πληκτρολογίου

  Κάποια μοντέλα ενδέχεται να έχουν διαφοροποιήσεις. Πρίν απο κάθε επισκευή σας δίνεται επιβεβαίωση της τιμής. 

  Λόγω της μεγάλης γκάμας πληκτρολογίων, ακόμη και στα laptop ίδιων εταιριών πολλές φορές χρειάζεται να γίνει παραγγελία στο εξωτερικό. Τα πληκτρολόγια τοποθετούμε είναι συμβατά και πάντα βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή.

   

  Τα συνήθη συμπτώματα ενός προβληματικού πληκτρολογίου είναι η μερική λειτουργία του πληκτρολογίου, δηλαδή κάποια απο τα πλήκτρα λειτουργούν και άλλα όχι. Η παρατεταμένη πληκτρολόγηση ενός γράμματος ή αριθμού, δηλαδή πατώντας ένα πλήκτρο αυτό συνεχίζει απο μόνο του να πληκτρολογεί. 

   

  Σε πολλές περιπτώσεις κατα το άνοιγμα του λαπτοπ ακούγετε ένας συνεχόμενος ήχος "μπίπ" που υποδηλώνει ότι κάποιο πλήκτρο είναι κολλημένο και σε κατάσταση πληκτρολόγησης. 

   

  Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η βλάβη ενός πληκτρολογίου μπορεί ακόμα και να βραχυκυκλώσει το λαπτοπ και να μην ανοίγει καθόλου.

   

  Ο συνηθέστερος λόγος δυσλειτουργίας του πληκτρολογίου είναι η πτώση υγρών. Τα πληκτρολόγια λόγο της compact κατασκευής τους δεν επισκευάζονται αλλά μόνο αντικαθίστανται.

  • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επισκευής πατήστε ΕΔΩ

  • Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αποστολής του laptop με courier πατήστε ΕΔΩ

  • Για πληροφορίες σχετικά με με την εγγύηση επισκευής πατήστε ΕΔΩ

  Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για να

  διευκολύνει την παροχή των υπηρεσιών.

  Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου,

  αποδέχεστε τη χρήση των  cookie